Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, February 27, 2010

Giveaway From New Zealand...By Nida

Giveaway lagi...jom pakat join ramai2.

Giveaway From New Zealand

Syarat2nya:
  1. Perlulah@wajib menjadi followers.
  2. Letakkan blog beliau dalam blog list anda.
  3. Kalau rajin buatlah entry dalam blog anda tentang "giveaway" ini, KALAU TAK BUAT PUN TIDAK MENGAPA.
  4. Perlulah@wajib meletakkan banner di atas di sidebar blog anda (di'link'kan ke blog beliau).
  5. Tinggalkan komen dalam entry tersebut yang menyatakan anda berminat untuk menyertainya.
  6. Tiga cabutan bertuah akan dilakukan.
  7. Tarikh tutup akan diberitahu kelak. 
Apa lagi...joinlah...souvenir dibwh ni menanti anda!!

Menarik bukan!!.....oklah..chow dulu.

5 comments:

mie said...

nak kena join ni!!!
all black tu....
heheheeee

Admin said...

mestilah..hehehe

Blogger Jelita said...

maya, nak tanya sikit boleh tak. camane maya letak iklan nuffnang tengah-tengah antara entry? sebab iklan say cua boleh letak kat bahagian paling atas entry je.

Admin said...

nak komen kat blogger jelita tk dpt pula...kalau komen section mcm sy ni..sy dpt post...yg tu senang je..dulu sy pun tk tau

u just cari format ni kat edit html





....paste sini format iklan nuffnang.....

u cuba preview dulu..kalau ok..oklah tu..hehehe

Admin said...

opp..apahal hilang pula..emm

mcm ni, u just cari 'post name comment' kat edit html sana.

cuba try dulu...k

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."