Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, January 12, 2011

Kinohimitsu Collagen - Kecantikan Berseri Dari Dalam. Mesti Cuba, Sedap Tau!!


Kinohimitsu...pasti ramai yang dah tau rangkaian produk Kinohimitsu ni rasanyakan. Lebih2 lagi Kinohimitsu bagi aku lebih sinonim dengan Foot Detox Patch. Sebab masa mula2 kawan aku bagitau nak beli Kinohimitsu, aku fikir dia mahu beli Kinohimitsu Foot Detox Patch. Tapi rupanya Kinohimitsu J'pan Beauty Drink Collagen.


Kinohimitsu J'pan Beauty Drink Collagen ni merupakan produk kecantikan yang bermula dari dalam. Dari dalamlah keserian dan kecantikan wajah terserlah. Betul tak?  Malah ia juga berkesan mengembalikan keremajaan kulit, bukan saja pada wajah, tetapi pada seluruh tubuh termasuklah leher dan payudara. Menarik bukan? Apa kata try hari ni.


Pek yang aku beli ni, pek promosi. Dalamnya ada 12 botol dan free 4 botol dengan harga RM135 di Lau Pharmacy, Bintulu. Kalau di tempat lain rasanya sama harga dengan yang tertulis di kotak tu Rm149.90. Mahal juga. Tapi sebab promosi, so belilah try. Mana tau bagus. Lagipun rasa air Kinohimitsu Collagen ni sedap.


So, bagi anda yang mengalami masalah seperti kedutan, parut akibat jerawat, garis2 halus di sekeliling mata dan sewaktu dengannya, bolehlah try Kinohimitsu Collagen ini. Tapi tak paksalah. Setiap orang ada pilihan sendiri..hehe. Lagipun sekarang di pasaran bermacam jenis produk collagen ni. Pilih je mana yang terbaik untuk anda.





Oh ya..belum habis lagi bagi info Kinohimitsu Collagen ni. Untuk pengetahuan anda, produk ni berfungsi memelihara, melembapkan, merangsang, membaikpulih, memudakan dan mencerahkan kulit anda. Kesannya pastinya terbaik. Sepertimana produk lain, produk ni juga anda perlulah amalkan selalu mengikut panduan yang akan disertakan dalam risalah Kinohimitsu ni. 


Emm...lepas ni nak beli produk Kinohimitsu jenis apa pula ye? Banyak jenis keluaran produk Kinohimitsu ni. Untuk suami isteri pun ada, buang lemak, mata dan banyak lagilah. Kenalah rajin2kan diri google website Kinohimitsu. Jom minum collagen...kekalkan awet muda dan kulit yang cantik berseri.

15 comments:

cheritaema said...

0hh0....tQ f0r da inf0....bleh la try lepas ni....=)

Admin said...

sama2...utk kecantikan wajah anda..hehehe

kochi said...

brkesan x untuk cerahkan kulit???

::ienafazlyna:: said...

sedap ke? rase ape erk?

Admin said...

kochi...baru nk try..hehehe..kena amalkan baru npk kesannye.


Ienafazlyna: yup sedap...nk kata rs mcm mn, tk reti nk explain..hehe tp bau ketara laichi...byk kandungannye....boleh survey di pasaran...watson, gurdian....

░♥si lampu neon♥░ said...

ooo aku pon ade penah tgk mende ni..tapi dgr macam best and bagus bende ni..harap berjaya =)



ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
# ORANG YANG SUKA GUNA CAPSLOCK#
# VIDEO THE BACHELORETTE LOVE & BREAK UP#
# AWAS ! RAKAMAN VIDEO PEREMPUAN KENCING#
# MENSTRUAL CUPS ONLY FOR GIRLS !#

Admin said...

iye ke..hopelah bjaya...hehehe

Unknown said...

salam...tumpang tnye yang hamil boleh try x kinohimitsu ni?

Unknown said...
This comment has been removed by the author.
.... said...

ada sape2 yang pernah cuba? berkesan x?

.... said...

saya dh beli dah...rasanyer memang sedap....nk cuba 7 kita tgk result dier nanti

test pen biru said...

hye... saya baru jer minum.. tinggal sebotol jer lagi.. rasa sedap.. sekarang nie ada promosi.. 6+2 botol rm70++ harga dia...
memang betul.. kulit halus dalam masa 4 hari+ cerah... adoiii thanks info....

janda berhias said...

i dah amek sebulan, mmg berkesan..dua mggu je minum si dia dah tegur, 'u look different, ur skin looks better'..i akan terus kan amek smpai si dia akan tegur ' u look gorgeous'..hehee..amat di syorkan..

niylam mohd amin said...

bole ke umur 18 ambil minuman ni?? tiada kesan negatif ke?

Admin said...

tk pasti psl tu..boleh tanya farmasi yg jual produk tu...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."