Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Sunday, January 2, 2011

Free Sampel Dari Poise....Jom Serbu Sini!!!




Poise merupakan salah satu produk dari 'Kimberly-Clark Worldwide'...kalau tak silap akulah. Sebab aku tengok di website tulis trademark nama tu. Lagipun aku belum pernah pakai produk Poise ni. Walaupun agak lama juga dipasaran.


Aku ni jarang sangat nak cuba pakai pad or liner jenama baru. Sebab aku ni pengguna setia untuk Kotex tapi kalau ada sample free, aku nak juga cuba. Pasti anda juga mahukan. Mana tau, Poise ni sesuai dan rasa selesa bila anda pakai kelak. Bolehlah beli di shopping complex yang berdekatan...betul tak??




Untuk makluman anda, Poise ada menawarkan 5 jenis produk. Anda bolehlah try mana satu berkenan ye. Antaranya ialah:

Liner

Poise® Regular Liner

Poise® Long Liner

 

  Pad

Poise® Slim

Poise® Slim Long

Poise® Extra

 

Keterangan lanjut mengenai  setiap produk ni bolehlah dapatkan disini 'Info' dan kalau anda tak pasti mana satu produk yang sesuai untuk anda, anda bolehlah try jawab soalan pemilihan produk disini 'produk pilihan'.


Ok...tu je buat kali ni....so bagi anda yang ingin mendapatkan sampel percuma sila klik picture di bawah ni.



Sampel bagi penduduk Malaysia boleh didapati dan dimohon melalui telefon atau melalui internet. 

Peringatan! Cuma satu sampel sahaja yang boleh dimohon bagi setiap isi rumah untuk setiap 6 bulan. Sampel anda akan dihantar dalam masa 21 hari.

5 comments:

shapoji said...

aku suka free sample, tapi aku nak buat aper ngan benda nie???

Admin said...

bagi adik, awek pakai lo

eQuRlz said...

bagi kt mak ke..hehehe

Ibu Mifzal Arsyad said...

setia dgn kotex jugak..

Admin said...

btul2...hehe setia :)

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."