Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, January 12, 2011

2 Lagi Buffered Earning Muncul Menyerikan Awal Tahun 2011



Nuffnang....Nuffnang...Nuffnang...Tq...Tq...Tq ye sebab bagi aku 2 buffered earning baru untuk penambah rasa dalam blog aku yang tak seberapa ini. Syukurlah dapat lagi. Fikir dapat satu je hari tu. 

 




Untuk mata lebih jelas, sila klik bagi ia tumbuh membesar ok. So, tak susahlah pakai kanta pembesar....hehehe.


Emm...memang best kalau dapat buffered earning ni. Sebab kita boleh tengok income kita makin meningkat setiap bulan. Yelah kalau diharapkan klik2 dari peminat iklan Nuffnang, taklah seberapa sangat. Nak tunggu sampai cashout pun rasa menguji kesabaran betul. Kadang2 tu rasa fedup juga tengok income tak naik2. Sedangkan orang lain...wah bukan main cerita pasal income yang beratus2...macam otai2 kita tu. 


Mereka otai, kita just blogger biasa yang belum mampu nak setanding dengan mereka. Lagipun trafik blog aku ni just sekadar 100 plus ke atas je. Tak sampai pun 200 orang pengunjung sehari. Almaklumlah tak famous macam GTO kita or Redmummy...hehe. Apa2 pun syukur apa yang ada bah.


 

Lagipun aku jarang nak blogwalking sekarang. Ada masa barulah berjalan2 di maya ni. So, aku minta maaf buat pengunjung blog ni sebab aku lambat balas kunjungan anda. Terima kasih juga kerana sudi bertandang ye. Oklah....tak de idea nak bebel banyak ni...chow dulu.

7 comments:

bArdbOO said...

waa..nak BE gak..huhu

Admin said...

hehe...minta kat nuffnang

Mknace said...

:) :) :) terbaeekkk!!!!

Admin said...

yup..mmg tbaik..hehehe

Zairie Husin said...

rezeki.. mantapkan traffic.. nanti kompem earning gile kentang punya masyuk.. hehe

mzhany said...

wawawa beshnye dapat BE...

Admin said...

tq..ok maya try....tp tgk mcm mn internet dulu...internet sll slow je..penat tunggu loading

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."