Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Sunday, January 23, 2011

Set Sample Free Dah Sampai...Siapa Mahu, Jom Apply Now!!

Salam hujung minggu semua, stress sikit hari ni. Dahlah tido lewat malam tadi, banyak benda kena fikirkan tapi itu hal lain. Oklah.....dalam beberapa hari lepas aku ada share dekat anda semua (wanita) link sample free dari 'Poise' kan......tengok, tak berapa lama lepas aku request, dah pun sampai Jumaat lepas. Fikir semalam mahu buat entry ni tapi tak kesampaian. Ada hal sikit.


Nilah sample free tu.


Liner terbaru termasuk voucher penerangan serba sikit.


Jadi, kalau ada sapa2 berminat nak sample free dari Poise ni...silalah klik link entry aku dibawah ni. Cepat sebelum kehabisan...hehehe :0

Free Sampel Dari Poise....Jom Serbu Sini!!!




Sample Benefiber pula aku dapat masa Nuffnang tengah siarkan iklan Benefiber di blogger2 tertentu. Saja nak try rasa benda ni.....sedap ke tak? Kalau sedap, nak beli. Lagipun aku rasa ia sesuai untuk yang ada penyakit kencing manis. Sebab Benefiber ni 'sugar free', so amat2lah digalakkan membelinya. Nak hidup sihat, kenalah kurangkan gula dalam minuman..betul tak?




Kotex Fresh Linner........yang ni bukan sample yang aku request kat website Kotex tapi yang ni aku dapat masa aku beli produk Kotex di shopping complex minggu lepas. Setiap pembelian RM15 ke atas, anda layak spin alat yang macam rancangan aku nak duit besar tu (lupa rancangan apa nama dah). Kalau bertuah dapatlah hadiah2 yang menarik seperti teddy bear, recycle bag, liner, etc. Ok..that all...:)

5 comments:

Nur Ezzat said...

ezzat pon da dapat..hoho..

ayienchan said...

poisee ?utk org yg ada mslh incontinence kan ?why not try buat kegel exercise (:

Admin said...

Nur: oklah tu...

ayienchan: entahlah...saja je minta sample...

mr_mrs mikko said...

poise...utk apa ni eh?
hari tu ada apply yg benefiber tu..
hihi,
dh slamat dlm perut

Admin said...

mcm pantyliner biasa je, mcm kotex gak..blum tgk sgt pun...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."