Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, January 8, 2011

Buffered Earning Tahun 2011, Income Pun Dah Boleh Cashout :)



Salam hujung minggu warga blogger.Pasti masih ada antara anda yang masih terguling2 atas tilam. Biasalah hujung minggu, time untuk tido or rehat sepuasnye.Tapi jangan sampai lena sampai ke tengahari pula. Tak elok, nanti rezeki lari...hahaha.



Oklah...sempena tahun baru 2011 ni, tak de apa yang menarik sangat berlaku kat Nuffnang aku ni. Semalam aku tengok, hanya ada satu buffered earning baru aku dapat. Syukurlah ada. Kebanyakan buffered earning lain dah jadi metered earning. 



 Klik untuk tumbesaran


Iklan Maxis Q4 yang cute2 berlegar diblog aku nilah buffered earning untuk permulaan tahun 2011. Hope dapat income banyak sikitlah dari iklan ni. Walaupun trafik blog aku siput je tapi bolehlah tahan juga incomenye, yang penting ada dari tiada...betul tak?




Dan untuk sepanjang tahun 2010, income terkumpul sekarang mencecah RM307.23. Emmm...dah boleh cashout sudah. Tapi rasanya mahu simpan sampai mencecah lebih RM500 plus kot...tengoklah macam mana. Semua income ni datang dari buffered earning. Kalau nak harapkan income dari klik2, tak sampailah sebanyak ini. 


Nampak gaya cek ke-3 akan menyusur bebarapa bulan untuk tahun ini...hehehe. Tahun lepas dah dapat 2 ceks. Cek pertama bernilai RM122.70 dan cek ke-2 bernilai RM500.11. So, untuk cek ke-3 kenalah lebih sikit dari cek ke-2...:)





Syukur Alhamdulilah atas rezeki yang Allah berikan. Mudahan kita semua dilimpahkan rezeki banyak2 lagi tapi jangan lupa bersyukur pula nanti.....Love Nuffnang.

17 comments:

Sharinginfoz said...

tahniah, semoga tahun 2011 semakin banyak

Ailyl Rozanna said...

belanja choki2 la dah cashout.. !!

SyedGraphiX said...

waaa..byk dapat tuu..best2..

Miza Yusof said...

alhamdulillah. rezeki hasil berblogging. tahniah :)

Admin said...

tq semua...hope thn 2011 lbh meriah..rezeki pun power..amin

student said...

Alhamdulillah,

Tahniah..^_^

Admin said...

terima kasih,..:)

ken said...

cool.. keep it up :D

SyUhAdA said...

wah..thniah..byk tu..

saya_arief said...

mantap..
;D

Admin said...

tq tq...rezeki dr Allah..mudahan dpt lebih lagi...:)..anda juga

Pezol Stylez said...

wahhh....besh!!

Mknace said...

:):):) terbaeekkk!!!!

Miss Izah Mohamed said...

wahh best tu.. boleh velanje.. ehee

Admin said...

memang best..jom pizza..hehehe

Encik Tikus said...

wah wah meh lah sini belanjaaa

Admin said...

hehehe...en. tikus, kena cari cik kucing nampaknye....suruh belanja

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."