Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, January 15, 2010

Mati Kerana Hendak Kurus....Bahaya Betul!!


KUALA LUMPUR - Penjual barangan kraf tangan, Faridah Sahari bertekad mahu memberi kejutan kepada suaminya dengan niat menguruskan badan.

Dia bimbang kerana selepas berkahwin tiga tahun lalu, berat badannya naik 10 kilogram kepada 64 kilogram.

Tanpa pengetahuan suaminya yang juga seorang juruterbang, Samaon Ishak, 54, Faridah meninggalkan rumah mereka di Paka, Terengganu untuk sesi rawatan sedut lemak di sebuah klinik di Taman Desa, di sini pada 17 Disember lalu.


Namun hanya 20 minit selepas dia menerima suntikan bius untuk pembedahan itu, Faridah dikatakan menggelupur sebelum meninggal dunia.

Kejadian pada pukul 3.30 petang itu menyebabkan beberapa orang kakitangan klinik cemas dan berlari keluar dari dewan bedah...petikan:KOSMO

p/s: Isss....niat mmg ok, tp kalau sbb nk kurus sanggup sedut lemak then meninggal...tu yg menakutkan. Kasihan juga kan. Kalau nk maintain berat bdn, amalkan pemakanan seimbang & sihat.

2 comments:

mie said...

adoi....
itu amek jalan mudah....
apa salahnya buat senaman...
kan banyak produk penjaan badan skrg ni..

Salwa said...

dia meningggal kerana anaesthatic bukan sebab procedure liposuction tu
belum sempat nak liposuction dah meninggal
kenapa wat liposuction kat klinik?buatlah kat authorised party mcm HUKM,PPUM,byk semi-gov hospital yg offer service tu yg dilakukan oleh pakar2 bertauliah
kesian sungguh kepada arwah..alFatihah kepada arwah

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."