Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Tuesday, January 19, 2010

Mood Cuti Mengila-gila Di Office



Ada tinggal sminggu lebih lg utk msk bulan 2…cuti Chinese New Year pula tinggal 3 minggu lebih tapi kehangatan mood cuti terasa sgt sekarang. Lebih2 lg smlm Asst Officer HR inform kpd semua admin staff yg bos bg 2 hari compusary leave iaitu 13/02 & 17/02 sempena Chinese New Year thn ni. Tak mcm dulu. Seminggu cuti tmsk cuti thn baru. So…ada 5 hari cutilah mcm tu..bestnye.

Bukan main bz lah Asst Officer HR tu smlm, uruskan semua leave admin staff & staff lain yg ingin habiskan annual leave 2009 sblm hujung bulan 2. Kalau tak, hangus mcm tu je….kan rugi je.




Tengok broad annual leave pun penuh…cuti sakan semua org bulan 2 ni. Sunyilah office……nk kerja pun nanti, tk de mood sgt…tu cerita slps cuti new year.

Cuti saya baru je approved td. Ambil start 12/02 hingga 17/02. Yelah nk ambil awal sikit. Mahu balik kpg & prepare utk makan besar sekeluarga.  Yelah…kamikan keluarga campuran. Emak saya cina, bapak saya melanau. Abg & adik sorg lg kahwin campur juga. So…bolehlah sambut mcm2 perayaan. Mmg best dpt hidup dlm berbilang bangsa ni. Anak2 pun comel2 semua…hehehe. Yg ptg saling mhormati antara satu sama lain. Barulah keharmonian wujud. 

JOM HOLIDAY SEMUA

2 comments:

ezzati said...

aikss..awal lg ni..hehe..dh mud cuti

~0~ said...

aku pun nak cutieee.....

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."