Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Tuesday, January 5, 2010

Hah...Lesbian Pertama Jadi Datuk Bandar

Alahai, macam2lah dgn dunia ni skrg ye. Dah Tuhan cipta elok2, nk jd lain pula. Gay...lesbian, mcm smakin ramailah skrg ni. Mungkin juga sbb masyarakat tll open sampai dpt menerima keadaan terbalik ni.

Skrg ni, datuk bandar lesbian pula. Entah apa blaku nanti agaknya. Jgn2 mgalakkan lesbian sudahlah. Jauhkan segala malapetaka. Geli btl...hahahaha.


HOUSTON - Seorang wanita, Annise Parker (gambar) menjadi lesbian pertama mengangkat sumpah menjadi Datuk Bandar Houston di Amerika Syarikat (AS).

Annise yang berumur 53 tahun mengangkat sumpah secara rasmi sebagai datuk bandar yang ke-61 pada Sabtu lalu pada satu majlis tertutup.

Menurut akhbar Houston Chronicle, Annise mengangkat sumpah di depan Hakim Steven Kirkland-Parker.
Teman hidup datuk bandar itu, Kathy Hubbard turut hadir pada majlis tersebut.

Menurut satu kenyataan pejabat bandar raya itu, majlis tersebut dilangsungkan secara tertutup dengan tujuan untuk mengurangkan kos bayaran kerja lebih masa kakitangan Dewan Bandar Raya Houston.

Akhbar Windy City Times melaporkan bahawa kemenangan Parker yang memenangi pilihan raya pada 12 Disember lalu menjadikan dia lesbian pertama dipilih menjadi datuk banddar di salah sebuah bandar raya paling ramai penduduk di AS.

Majlis meraikan pelantikan dia sebagai datuk bandar turut diadakan semalam. - Agensi..KOSMO

1 comments:

MangkOk cHenTa ♂ said...

memag rusak la bandar tu agaknyer...org nak pulihkan gay..dia lak hancoss..

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."