Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, January 18, 2010

cOntesT sErLaHkAn DiRiMu......By Cik Pinkypwincess

Smlm tgh ambil angin malam di Geng Blogger.
T'jumpalah contest baru..t'ingin nak join pula.
Gila contest pula ni...hehehe.
Emmm...boleh tahan juga hadiah yg ditawarkan.
So...apa lagi try luck lo...mn tau menang.

Nak tahu apa hadiahnya? Ni dia!!!

hadiah utama : 1 box ampoules (ade 10botol)dan facial massanger (wow!menarik bukan!)
tempat kedua : 5 botol ampoules + girl stuff**
tempat ketiga : 4 botol ampoules
3 x saguhati : anything girl stuff **
Sungguh menarik bukan...apa lagi girls..jgn lepaskan peluang ni.
Jom join ramai2.

Comel bukan Cik Pinky ni!!!

Ok...jom check list syarat2 pyertaan...jgn ada yg t'tinggal pula.

1. Terbuka sesiapa sahaja yang ade blog sendiri.
-Ok....mmg ada

2.Letakkan contest banner berikut di sidebar blog anda dan banner tersebut tersebut mestilah link ke kepada blog cik pinky pwincess ini (klu xde link, penyertaan anda dianggap tidak lengkap syarat ye)
-Lepas habis buat post ni, letak...tak de mslh punya

3. sila letakkan blog cik pinkypwincess di bloglist anda
-Ok.....dlm pjalanan...hehehe

4. WAJIB jadi follower sy agar anda tidak terlepas daripada mengetahui siapa pemenang contest ini  kelak.
-Ok...sudah, nickname MAYA

5. Buat entri mengenai contest ini dgn tajuk "cOntesT sErLaHkAn DiRiMu" ....Didalam entri anda juga perlu ada  backlink ke blog saye ini
-Ok..ada kat atas tu

6. Letakkan gambar individu anda yg mane anda rase anda kelihatan menyerlah didalam gambar itu..xkisahlah gmbr close up muke je ke, half body ke, full body ke..yg penting pic itu adalah diri anda sendiri.
-Emmm...nilah yg tgh fikir dr smlm, tk tau nk ltk gambar mn satu..last2 nilah hasilnye.


(Jgn kutuk tau....buat malu je)

7. Nyatakan ape masalah kulit anda atau pun ape yg anda inginkan untuk kulit wajah anda.
-Masalah kulit....emmm biasanye jerawat suka serang kulit muka sy ni, tk kira time period ke tak. Memang ada je jerawat nk buat benteng ptahanannya. Apa lg sy, seranglah pakai pbunuh jerawat...hehehe. Sbb tu kdg2 ada bekas jerawat. Masalah lain.... masalah kulit berminyak tp tklah teruk sgt & satu lg, kulit muka sy ni sensitif sikit, sbb tu tak suka pakai alat solek.
-Impian....niat dihati kalau boleh nk kecikkan liang pori2, nak hilangkan backhead, hilangkan bekas jerawat & muka npk bseri serta kelihatan muda sentiasa...ye ke!!

8. Di dlm entri anda sila nyatakan anda mengetahui contest ini dari blog siapa.
-Tahu psl contest ni mll post yg dbuat oleh pinky_winky di Geng Blogger & juga blog Cik erya.

9.Sila tinggalkan URL contest anda di ruangan komen pada entri ini.(sekiranya letak url di komen pada ruangan entri yg laen, penyertaan anda tidak akn diterima.) dats it!
-Ok...faham dah.


Emmm....npknya semua dah ok...post jelah.
Oh ya...tarikh tutup pyertaan ni: 
Tarikh tutup :15-02-2010
Lama lg.....so jom serlahkan diri anda.

5 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

rajinnya join kontes..
mcm best..
haih!!
nnt mst nk join gakz..

eYra said...

hai maya...

baru perasan...
biasa la mata ni malam2 dia hang kejap..hehehhe...

sama2 kita memeriahkan contest ni...

Kyuubi_85 said...

alahai... tak de ke boys stuff... :D

Admin said...

sj nk memeriahkan contest tu.
entahlah kyuubi, tanyalah pganjurnye..hehehe

^^pWiNcEsS sYaQeErA^^ said...

hye dear;..i dh terjah entri u..sume cukup..
so gudluck ye..!thanks4join ;)

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."