Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Tuesday, January 12, 2010

Blog….Nuffnang…TQ



Sudah setenggah tahun saya berblog ni, sama juga dengan Nuffnang. Pendapatan melalui Nuffnang taklah seberapa sangat. Cukuplah nak beli baju or makan KFC. Tapi oklah sebab duit free. Bukan kena kerja keras pun. Cuma rajin berblog.

Sepanjang bersama Nuffnang……nilah hasilnya.



Syukurlah sebab dapat cashout earning Nuffnang ni. Tunggu cek sampai je sekarang. Kalau ikut pengiraan, maybe bulan depan sampai. Yelah ambil masa sebulan untuk prosesnya. Kalau tak silaplah.

Selepas tahun baru rasa rajin nak buat nukilan sendiri. Kalau dulu malas betul. Biasalah masa nak main-main je. Nukilan saya coret taklah menarik sangat pun. Biasa-biasa je. Sekadar meluang masa yang terluang. Terutamanya time office hour. Time tak ada kerja sangat nak dibuat. Dari duduk termenung kat meja, elok saya rasa coret sesuatu untuk blog saya ni.

Nukilan ni pun saya coret time office hour. Tengah ada masa terluang ni. Kalau time bz, taklah sangat terhegeh-hegeh nak buat. Nanti kerja tak siap-siap, mampus kena marah accountant saya...hehehe. 

5 comments:

ezzati said...

syoknyeeee..leh mkn kfc ehh :)

Shahrul Shaharuddin said...

bagus.. teruskan usaha.. :)

chenta said...

wah..bestnye..bile la duit kite nk banyak gak ni.huhuhu

Zool Blogger said...

tahniahlah dpt cek nuffnang..

Kalau ada masa singgah blog saya.. Klik sini
Zool Ligakampung.com

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Tahniah dah dapat amaun hasil berblogging..

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."