Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Thursday, January 21, 2010

Kau Ingat Kau Cantik Sangat..Ka?


Aaaaaaa...tensionnye


Isss…..penatlah layan kawan yang perasan dirinya cantik sangat. Asyik-asyik nak puji diri sendiri dan bagitau kawan-kawan lelaki boyfriendnya cakap dia cute, cantik and bla bla bla. Dengar jelah. Masuk telinga kiri, keluar telinga kanan. Kalau tak layan nanti, merajuk. Penatlah macam tu.

Kalau puji diri sikit-sikit tak pelah. Ni macam over je dengar. Lebih-lebih pula. Pandai betul buat cerita ya. Saya tak kisah kalau engko nak puji lebih diri sendiri tapi kalau hati buruk macam nangka busuk atau ada yang lebih teruk, buat apa. Buang masa je.

Tgk..kan dah busuk. Lalat pun sudi singgah..hahaha

Perempuan yang dipanggil cantik bukan pada rupa..oii. Tapi hati tu. Tapi kebanyakkan orang suka perempuan cantik tanpa kenal sejauhmana hatinya. Biasalah perempuan cantik dari rupa lebih menyerlah sinaran godaannya dari perempuan yang cantik hatinya. Bukan begitu? Ni kena tanya orang lelaki ni.Tak salah pilih perempuan cantik pun. Siapa yang tak mahu perempuan cantik…oiii. Tapi kalau boleh pilihlah cantik rupa dan hati, barulah cun...dahlah meluat aku tgk muka engko...pergi jauh.

Nukilan;


5 comments:

farhana ghafar said...

Yess! Ilike this entry! tak suke jugak yang perangai macam ni..Huh~ Kalau sekali sekala tak pe.

~0~ said...

busuk btol...

diDEN™ said...

aku lelaki, tk hensem dn tk ape...
mmg ak tau kbyakkan owng melayu lelaki khususnya mmg mdah sgt tpikat ngan ppuan lawa.. tp tk kekal lama kalo tau prangai dia jauh pd rupa.. bdasarkan pdangan aku la..

kata org air muka juga mlmbangkan diri kita, yg penting bg aku adalah.. dia adalah dia.. bkan org lain dan mmg baik thadap kedua ibubapa dan juga agamanya... kalola camtu.. chantek gua tk pandang pun!

sekian..

pak long said...

salam...
kena cuci ngan klorox tu...

Admin said...

nak cuci dgn klorox pun payah..biar jelah dia dgn dunianya...hehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."