Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Sunday, January 17, 2010

My Laptop Contest.....By Warna Warni Kehidupan

Hari ni tgerak hati nak ikut contest je.
Yg tbaru contest 'My Laptop Contest'.
Nk cuba nasib, manalah tau..btuah.
Lgpun syarat2nya simple je.
Ok..jom ramai2 ikut serta.


Check list syarat2nya dulu..takut ada t'tinggal.


Syarat-syarat penyertaan..

* Jadi follower ~[ WARNA WARNI KEHIDUPAN ]~
-Sudah...nickname Maya

* Buat satu entry di blog anda bertajuk "My Laptop Contest"
-Ok..tgh buat ni..hehehe

* Copy banner "My Laptop Contest" (save image saje..x glitter pun xpe)diatas dan letakkan di dalam entry anda dan juga di sidebar blog anda. Jangan lupa link kan gambar banner tersebut ke entry ni yek..
-Ok...settel sudah

* Letakkan gambar laptop anda dan sebab mengapa anda suka dengan laptop anda di entry anda
-Yg ni kat bwh tu.....baca ye

* Apabila selesai, sila tinggalkan komen beserta link entry anda di ruang komen di bawah.
-After this promo...hehehe

Bagi kawan2 blogger yg nak join, cepat tau.
Tarikh tutup pyertaan tinggal 3 minggu lebih lg.

TARIKH TUTUP: 12 FEBRUARI 2010...hehehe lama lg.


Ok...berbalik pd contest yg sy buat ni...blum siap lg ni..mbebel je dr td.


Ha..nilah laptop sy..murah je.


Tgk laptop je tau..jgn tgk pmdgn blkg tu!!


Emm..knp sy suka laptop ni ye??
Wpun laptop sy ni murah & simple, tk mcm laptop engko org yg canggih manggih tu..ia tetap jd pujaan hatiku.
Sbb ia seolah pyeri pjalanan hidup sharian sy di hostel ni.
Kalau tk ada laptop ni..alahai mcm duk dlm pjara. Tak tahu nk buat ape pun.
Tgk syiling je...alamatnya...pasti boring gila punya.
Dgn laptop ni sy boleh hiburkan diri dgn musik, tgk cd, main game & mcm2 lglah.
Yg plg ptg dpt guna surf internet.
Simpul punya simpul..yelah malas nk mbebel panjang...sy suka sgt laptop ni sbb ia adalah nyawa pyeri hidupku...cayalah.


Ok..sekian terima kasih...hehehe...mcm bg ucapan pula.

8 comments:

ezzati said...

camana nk msk ni..x phm lor.

Sharina said...

salam..

maya..blm cukup syarat lagikan..cuba check blk yekk..

Admin said...

apa yg tk cukup??

jd follower sudah
blog tajuk my laptop contest sudah
bubuh banner sudah
gambar laptop & knp suka..sudah
tinggal link sudah...apa lg??

Admin said...

ezzati cuba tgk syarat2nya..ikut je..sy pun ikut mcm tu je

Sharina said...

Admin..

ok semua.
penyertaan diterima k..

good luck!..

~0~ said...

owhh...gitu ke

Admin said...

tq kak sharina

chenurulhusna said...

selamat bertanding jua kamo~:D

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."