Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Tuesday, March 16, 2010

Waa....Buffered Earning, Engko Dah Dapat Ke? Aku Dah!!


Semalam tgh aku ronda2 di Geng Blogger & Innit, tnampaklah post member blogger yg lain. Semua cerita psl buffered earning yg mereka dpt. Emm...npk gaya bulan ni, bulan murah rezeki bg sstgh member blogger kita yg lain ye. Makin btambahlah pocket money dr Nuffnang ni.  Bila dah senang jgn lupa aku ye? Nk jg tumpang gembira....itu je dpt aku buat. Nk minta belanja, payahlah kan? Hehe3.

Walaupun dpt satu atau dua buffered earning, kira bsyukurlah sbb Nuffnang ada bg utk anda. Serba sedikit bg semangat utk anda terus berblog. Lepas ni kenalah rajin blogwalking, post & pingkan blog anda di mana2 community yg anda gemari. 

Nilah antara post yg diping oleh Geng Blogger smlm psl buffered earning yg mereka dpt. Maaf ye tuan punya blog, aku bubuh post ping anda kat sini. Aku doakan makin btambahlah rezeki anda & juga blogger yg lain.

Bg siapa2 yg blm dpt buffered earning, mintalah bsabar. Anda pasti akan dpt juga nanti. Bila tu, aku tk pastilah. Yg ptg rajin post, ping, update survey & maintain traffic. Ada benda lg ke aku tlupa? Emm rs tu yg plg utama. Yelah sejak aku buat 4 pkara tu, mulai thn ni. Aku dpt buffered earning bturut2. Terima kasih aku ucapkan pd Nuffnang kerana bermurah hati mberi aku rezeki lebih. Syukur kpd Tuhan.


Ni buffered earning aku yg ke 7. Tk sangka jg dpt buffered earning utk 7 Eleven. Baru npk iklan ni smlm. Dlm hati alangkah bagusnya kalau iklan ni jd buffered earning aku. Tgk2 hari ni check akaun Nuffnang,dpt campaign tu...syukur kpd Tuhan atas rezeki-Nya ini. Oh..ya jgn pandang je iklan tu. Gatal2 kan tangan utk menerokainya ok.

12 comments:

From The News said...

waaa hebat. belum merasa lagi buffered..lately iklan nuffnang pun xmuncul.. :(

hajime said...

tahniah...sy pun baru dapat

laila said...

yep murah rezeki bulan ni huhu

Supia Chao said...

congrats... ^^

Bitter Sweet said...

congrats..nanged

SyUhAdA said...

tahniah...
blom rezeki saya lg...

cyberboy said...

wow,tahniah2 truskan usaha...wa tkn ni..

Admin said...

tq semua..jgn risau anda jg akan dpt..bulan ni ramai yg dpt terutama bg iklan celcom..teruskan usaha semua

Pink Glasses said...

err..tumpang tanya..
buffered earning tu mcm mana yek?
huhu~ sy budak baru blajar tntng nuff neh~
huhuhuhu
:)

Pink Glasses said...
This comment has been removed by the author.
Ah Moy said...

mcm mana nk dapat buffered eraning ni??? nnti dia masuk sendiri dlm akaun nuffy kita ker??
apa faktor utama kita nk dapatkan buffered earning ni??

ee x ah moy xpaham la...

Admin said...

mcm mn nk dpt BE i not surelah. Yg ptg sll update blog, update survey di nuff akaun, trafik maintain tinggi sikit....

Nuff yg ltk iklan BE di blog kita...kalau nk tahu kita dpt ke tak..kenalah check di akaun Nuff anda

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."