Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, March 12, 2010

Sembilan Lelaki Rogol Satu Perempuan...Memang Binatang!!!

Isss...sakit hati dgn sikap manusia yg bnafsukan binatang ni.
Dahlah kes buang bayi msh hangat lg.
Ni kes rogol pula timbul.
Mmg tk sudah2....mmg binatang btl.
Apa hukuman kpd org mcm ni?
Potong anu tu baru tau @ rotan je kat tpt tu.
Knp tk kasihan tgk perempuan yg kena rogol tu ke?
Musnah hidup dia tau.
Cuba bayangkan diri sdiri dperlakukan seperti binatang.


TELUK INTAN - Seorang remaja berusia 15 tahun dan dua lelaki bersaudara antara sembilan individu yang dihadapkan ke Mahkamah Sesyen di sini semalam atas tuduhan merogol seorang pelajar tingkatan tiga di Sungkai pada 28 Februari dan 1 Mac lalu.

Kesemua tertuduh dari Felda Trolak dan Felda Sungai Klah itu bagaimanapun mengaku tidak bersalah apabila pertuduhan dibacakan oleh jurubahasa mahkamah di hadapan Hakim Faiz Dzaiyuddin.

 Mengikut kertas pertuduhan, Mohd. Shafiq Abu Samah, 23, dan Saiful Azimi Mhd. Razak, 29, bersama seorang remaja berusia 15 tahun dituduh merogol mangsa di Bilik Klah 6, Spa Keluarga, Felda Residence Hot Spring Sungai Klah di antara pukul 6.10 hingga 8 malam pada 28 Februari lalu...petikan:Kosmo

10 comments:

ezzati said...

bangang punya orang..patut hukum sula..

Mr Kamikaze said...

Gilak...kesian kat mangsa tuekan..

ParkAir said...

kesian... kasi potong je la!

ASaDa RyutaRo said...

huh! geram aku ngn org ada otak xde akal ni.. x terfikir ke cmna rasa adik or kakak kena rogol?? cmna rsa??xde adik bradik pompuan? klu mak kena??

ni la dia.. iblis dah goda2.. jd la camni.. huish.. nauzubillah..

apa je la diorang ni pikir time buat benda terkutuk ni..

eh.. silap.. diorang x pikir pun..

butterfly said...

ape punye makhluk lah ni...

mengaku tak bersalah??? wakluu!!!

eloknya kasi potong sampai abes..
bru pdn muka!

hajime said...

haram jadah punye org..akai letak mana ntah

Admin said...

aku pun geram ni....mmg binatang btl punya org

eiy_Da said...

bodoh + bangang! huhu.kasi potong jek lg skali...dah gatal sangt perghh...

ShAhAnIm said...

dunia sekarang dah kembali ke zaman jahiliyah....dah xpiki dosa n pahala.

Admin said...

itulah...sudah hilang akal ptimbangan

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."