Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Tuesday, March 9, 2010

Contest 2010 - Aku & Sesuatu

Ronda2 nampak contest ni
 
Syarat-syarat penyertaan:
  1. Mestilah mempunyai blog
  2. Jadi followers blog http://bme-hotperfumes.blogspot.com (x nak follow pon x pe..hikhik..tp lebih bagus lagi korang follow jela)
  3. letakkan banner contest kat atas ni kat side bar blog anda
  4. Link kan blog ini dalam blog list korang
  5. buat 1 entry dengan tajuk "AKU & SESUATU".. wat entry about kisah gambar yang korang post kan tue.. contohnye pic anda bersama kucing or something yang anda sayang..lebih kurang cm tuh la..
  6. Last sekali tinggalkan entry anda & url blog anda di comment box entry saya...
Hadiah-hadiah untuk pemenang:

1ST prize = (2 botol pek 30ml & 2 botol pek 5ml & 2 pek aroma therapy cone produk keluaran hot perfume)

2ND prize = (1 botol pek 30ml & 2 botol pek 5ml & 2 pek aroma therapy cone produk keluaran hot perfume)

3RD prize = (1 botol pek 30ml & 1 botol pek 5ml & 1 pek aroma therapy cone produk keluaran hot perfume)

*jenama perfume boleh dipilih sendiri

Tarikh tutup : AKAN DIBERITAHU KEMUDIAN....
Menarik bukan!!...apa lg...jom ikut.

Ni entry aku....Aku & Sesuatu
 
Kucing
 
 
Tak de picture aku dgn kucing ni...sorrylah ye. 
Aku cetak rompak kat Pakcik Google. Harap Pakcik Google tak marahlah.
Aku ni mmg minat kucing sejak dahulu kala lg.
Sejak kelahiran nenek moyang aku...kahkahkah.
Kalau mcm tu aku dah tua tu.
Dulu aku mmg ada byk kucing, mcm2 nama aku bubuh.
Semua nama biasa2 je.
Mcm si tompok, si putih, si belang & sewaktu dgnnya.
Ke mana je aku bw kucing aku tu.
Hahaha...aku tipulah.
Tkkan aku nk bw spjg ms kot.
Aku suka kucing nk tau knp?
Sbb kucing comel, suka manja2 lg tu.
Nasiblah aku tk mcm kucing..kalau tk ramai yg peluk aku, sbb comel.
Perasan je lebih ni...hehehe.
Sekarang ni, aku tk de kucing.
Hilang entah p mana.
Family aku tk suka kucing sbb suka berak merata2.
Dahlah tu busuk smcm je.
Sbb tu kucing ke hantar ke kebun then entah mn p sudah.
Itu jelah cerita aku psl kucing...hahaha...tk best pun.
 
 

Ni pula cerita aku dgn Si Nuffnang yg cute miut tu.
 Tgk tu gambar tu....kucing aku kejar si Nuffnang.
Nk minta kiss.
Sampai takut Si Nuffnang tu...hahaha.
Aku dgn Si Nuffnang ni belum sampai setahun pun.
Dekat2 dah setahun rsnya.
Tp aku sayang sgt dgn Si Nuffnang ni.
Tahu knp??
Sbb dia suka bagi aku duitlah.
Bg income banyak2 kan best.
Barulah aku makin sayang Si Nuffnang.
Eh....mcm mata duitan pula.
Mn de kan....aku usaha juga nk dpt duit Si Nuffnang ni.
Hari2 aku dating online dgn Si Nuffnang ni.
Pujuk punya pujuk...akhirnya ada hasil...hehehe.
Oklah...mls nk pjgkan kemerepekan aku ni.
Chow dulu.


JGN LUPA MERIAHKAN CONTEST NI YE, KAWAN.

4 comments:

Baiz said...

Thank ya maya coz memeriahkan contest aku & sesuatu in...gud luck yer..

Kyuubi_85 said...

mcm best je contest ni.. :)

Admin said...

wcome mr baiz..
cubalah kyuubi, mn tau menang

Baiz said...

info:due date kontest "aku&sesuatu" pada 31 march 2010..tq

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."