Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, March 1, 2010

Cerita Lucu Malam Pertama....Tangga Kedua Dalam Carian Google?

 
 Tengah mcari idea utk post tkini & merepek utk blog ni.
Sy t'ingat psl post saya smlm:

Keyword 'Cerita Lucu Malam Pertama' Tip Top Di Blog Ini....Ye ke???

So...sy gerakkan jari mcari harta karun psl topik ni yg tsembunyi dlm data peribadi Pakcik Google, utk dimuatkan dlm post tbaru yg akan sy terbitkan nanti.

What not...kan. Saja nk memeriahkan alam maya sy ni dgn cerita lucu yg entah apa2 tu.

Selain menarik para pgunjung yg mmg suka mcari keyword ni di carian Pakcik Google ke blog sy yg serba kekurangan ini...tp oklah juga, sekurangnya ada pgunjung. Dari tak ada...kan gitu???

Nk tau tak....bila jari ni taip je keyword 'Cerita Lucu Malam Pertama'..waaaa ni yg sy dpt:

Gembiranye dlm hati

Kalau tk npk tu...tau2 jelah....tkkan nk ajar kot...hahaha.

Jgn marah ye...nanti cepat tua...senyum2lah sll. Sampai npk gigi pun tk pe.

Cuba tgk gambar tu....post topik 'Cerita Lucu Malam Pertama' yg pernah sy terbitkan thn lepas mduduki tangga kedua dlm carian Pakcik Google.

Sila btlkan mata anda ok...tk pcaya tk pe...hahaha.

So...sy rs nk cuba post skali lg topik 'Cerita Lucu Malam Pertama' dgn cerita yg lebih hangat lagi.

Oklah...tk larat nk taip lg...penat kerja hari ni..blambak kerja menanti.

Tulah pasal cuti lama sgt...hehehe...ok chow dulu.

6 comments:

luZ a.k.a MLM eXpErtS said...

traffic lebat 2...
femes siot entry 2...

Mr Kamikaze said...

peh page pertama di google..best nyer..

hanis said...

Tumpang lalu..

Haha.. Itu kerja orang tak betoi kut.. haha.. yang lagi best ada orang search sapa punya blog tah..
jamban .blogspot..

Haha..

eiy_Da said...

ala..key word cam tu mmg orang suke jek..huhu..glammer kejap blog u kan.heheh

Admin said...

ye lo...hahaha. Apa2lah.

aQu sLuMbEr's said...

mmg gempak la blog tu... jemput datang blog saya ye... thanks

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."