Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, March 5, 2010

Twilight Eclipse Bestlah!!


Akhirnya habis juga aku baca buku Twilight siri ke-3: Eclipse ni. Ambil masa bbrp hari nak habiskan. Apataknya asyik nak bertangguh je. Yelah cuti thn baru lagi, cuti habiskan annual leave lagi....tak habis2. Nasib habis kalau tak....tinggal setengah mcm tu je.

Saja je nk baca buku ni. Nak tahu awal jalan ceritanya. Sebelum movie ke-3 cerita The Twilight Saga keluar di pawagam. Entah bila tak tahulah aku. Tp yg pasti akan keluar...ikut andaian akulah. Mestilahkan...sapa tk nk untung. Jualan movie ptama & kedua dah bom bom. Tkkan tinggal mcm tu je. Nk tau juga ending ceritanya...kan??


Buku ni, aku pinjam kat kawan aku yg mmg juga peminat cerita loving ni. Cuma dia blm beli buku t'akhir. So, blm taulah ending ceritanya. Dalam siri ke-3 cerita ni ada byk aksi lawan2 punya & byk juga aksi romantik. Rimas juga sbenarnya. Asyik2 kiss...tk de keje ke. Myampah btl. Bukan jeles tp seksa nafas dibuatnya. 

Hubungan Bella & Edward, mcm biasalah. Mmg intim & nk bkahwin dah pun. Ending cerita yg aku baca. Edward hantar kad kahwin kat Jacob. Jacob mcm frust btl. Tp apa nk buat Bella dah pilih Edward. Wpun Bella dalam siri ke-3 ni myatakan dia juga myintai Jacob. Cintanya tu tklah skuat cintanya kpd Edward. Dalam siri ni juga, serigala & vampire bganding bahu utk melawan musuh baru yg dtg utk mbunuh Bella. Sapa musuh baru tu, baca sdiri ok. Ia berkait rapat dgn perempuan yg cuba mbunuh Bella dlm siri 1 & ke-2, yg cuba balas dendam ke atas kematian boyfriend dia dlm siri 1 tu. Ingat dah ke?

Oklah....tk mau bgtau byk. Lgpun ingat2 lupa je jalan cerita...hahaha. Biasalah asyik tangguh je baca. Mcm tulah. Sebenarnya lebih suka tgk movie dr baca. Yelah suka tgk watak Jacob dr watak Edward. Kasihan btl dgn Jacob tau dlm episod ni...apa nk buat, pilih aku jelah..hehehe.

5 comments:

BeaN MorENo said...

wah kene beli ni...xboleh jadi...

eiy_Da said...

best ke wei....

Admin said...

best...belilah...huhuhu

MaS PuTRi said...

buku?? la ingatkan filem tadi


GAJI PERTAMA

Admin said...

ye lo buku...blum filem lg

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."