Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Thursday, November 18, 2010

GengBlogger Kembali Memeriahkan Dunia Blogger



Sudah hampir 4 bulan mcm tu...kalau tk silaplah, website GengBlogger tak dapat masuk. Angkara virus Malware. Apa benda binatang ni, aku pun tak tahu. Sbb aku bukan pakar dalam bidang virus2 ni. Aku pandai berblogger je...hehe.


Aku sebenarnye baru tahu website GengBlogger dah boleh berfungsi macam biasa. Itupun sebab aku terpandang post seorang blogger yg aku jd follower dia. Kalau tak, aku mmg tak akan tahu. Yelah tiap kali nak masuk website GengBlogger dulu, asyik tak dapat. So....boringlah pula nk jenguk kat sana. Lgpun risau tkena virus baru tu...hehe.




Apa pun syukurlah GengBlogger telah bangkit dari hampir mati di makan virus Malware. Harap akan tetap bangun untuh untuk memeriahkan lagi dunia blogger yg suram tanpa kehadirannya beberapa bulan ni. Betul tak?


Mestilah betul...sbb dengan adanye GengBlogger semangat nak berblog bagi sesetengah blogger makin mbara2, nasiblah tak terbakar diri sendiri...hehe. Bahaya betul. Bukan itu saja, bagi akulah....dengan adanye GengBlogger, kita dapat ping entry tbaru blog kita di GengBlogger utk dikongsi bsama blogger lain. Malah kita dpt peroleh new idea, pengalaman dan pengetahuan baru melalui post2 yg menarik dr blogger lain.


Bukan itu saja, kita boleh kenal ramai kenalan baru, yg pastinya kita boleh berkongsi apa saja dengan mereka kecuali soal peribadi. Lebih dari itu, sendiri fikirlah. Sbb lain, aku rasa Nuffnang. Yelah dengan adanye GengBlogger, trafik blog kita pun meletop. Income Nuffnang apa kurangnye juga. Apa2 pun alasannye......kita jgn buang ms lagi, jom ping blog sekarang.

7 comments:

Afizz said...

Hahaha.betul tu , saya la blogger yang paling happy bila dengar berita ni... I like.. :)

dakpipimerah said...

sbb kn melware..lappy saye pon kene viruss

carr said...

yup2
happy gak!

::aMaD:: said...

thanks 4 da info! seriously dah lame gle gwe ngak buka blog2 nih. xtaw pula GB dah ok. =p

Admin said...

Best2 GB dah kembali mgegar dunia blogger....hehehe

Syafrizal said...

lama jugak menunggu Geng Bloggeer untuk operasi balik...syukur skrg dah ok hehe

Admin said...

itulah...syukur..:)

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."