Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Sunday, November 28, 2010

CoretanMaya Berwajah Baru

Hari ni, aku habiskan masa mcari template yg memikat hati nuraniku. Byk juga template yg aku bkenan tp bila dah siap psg, ada mslhlah pula. Element or gadget template yg aku bkenan npk bmslh je. So, cari2 punya cari aku jumpalah template yg aku pakai ni skrg. Tiada pilihan juga, kena juga pilih template ni...hehe. Mcm tpaksa pula.



Mcm mn? Ok tak, gaya wajah baru blog aku ni? Pastinye simple je. Lagipun aku mmg dah lama nk cari template yg ada 2 column ni. So, tk pyh aku letak byk sgt widget kat dlm blog aku ni. Ini pun dah byk. Aku harap tklah berat sgt loading blog aku ni ye. Aku nk terima kasih kpd Uncle yg bg pendapat agar aku memilih template yg ada 2 column kerana ia lebih senang dan simple je. TQ ya Uncle.........siapa Uncle tu...nilah dia...clik sini: UNCLE


Walaupun sudah setahun lebih aktif dlm dunia blog, masih byk lagi aku tk tahu mgenai blog ni. Nk buat blog pun aku tk tahu dulu. Tp sebab semangat nk join Nuffnang, aku belajarlah serba sedikit cara2 buat blog. Hari ni aku dah pelajari buat pages kat bhgn atas skali tu, bwh follower. Toturial utk buat pages tu, aku google je kat laman carian. Nk tanya org lain, tk tau nk tanya sapa. So, belajarlah sendiri.




Buat yg ptama kali singgah ke blog aku ni, inilah wajah lama blog aku. Cute dan simple juga...hahaha. Dulu ms aku tukar ke template ni, rezeki blog aku agak baik juga. Selalu je dapat buffered earning dr Nuffnang. Aku harap dgn penukaran wajah baru yg lebih simple ni, mbuka lebih luas rezeki buffered earning buat blog aku ni. Serta ramai pgunjung singgah dgn kemunculan kembali GengBlogger yg mmg meletop punya. Ok...SELAMAT BERBLOG SEMUA AND TQ YA!!

12 comments:

uncle said...

tahniah..nampak kemas dan tidak berserabut cam blog uncle hahaha

wadud@duad said...

pergh ok dah neh..:D
heheheh..
dark version neh.. ekekeke

Admin said...

tq uncle & wadud...tgh dlm update apa ptt ni...

Fyzal said...

aku dulu pakai 3 column gak tp sebenarnya 2 column lagi nice bro.

so template baru ni ok sgt dah. :)

Adam said...

nice tempalate ni simple dan cantik. :)

Admin said...

orait..tq bg komen +ve, 2 column sng nk urus..npk kemas...kan..hehee

Mknace said...

:):):)
congrat

Roxy zai said...

yeayyy...lg suka template bru ni! <3

Admin said...

hehe..tq..simple je...:)

aan said...

nampak kemas. smart!

Admin said...

terima kasih aan...:) Maya pun rs mcm tu...hehehe

Admin said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."