Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, November 22, 2010

Harry Potter and the Deathly Hallows Cecah Kutipan RM190.5 Juta...Wow Banyak Tu!!

Credit:Google


Movie Harry Potter baru dah ditayangkan tp aku blum lg tergerak hati nk tgk. Semua org dah habis layan barulah rs nk tgk...hahaha. Ketinggalan btllah. Bukan apa, tk brp minat sgt nk p wayang tgk. Nk beli vcd, fikir byk kali juga. Wah...kedekutnye aku....hehe.


Sebenarnye aku kureng minat movie Harry Potter ni. Tp adalah juga tgk sikit2. Sekejap je, lepas tu mgantuk. Rs bosan pula. Maybe sbb tk ikuti sepenuhnye jalan cerita dr episod ptama hingga akhir, so rs tgantung je jalan ceritanye bila tgk kejap2 ni. Tk pelah, sapa bminat tu. Layan jelah.


Yg bestnye movie Harry Potter ni, tiap kali tayang je. Pasti mcecah jutaan dollar kutipan. Sbb itulah pelakon2 dlm Harry Potter semakin kaya beb. Rezeki mereka katakan.


Filem Harry Potter cecah kutipan RM190.5 juta

LOS ANGELES - Filem Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 berjaya mencatat kutipan sebanyak AS$61.2 juta (RM190.5 juta) pada hari pertama tayangannya. 

Tayangan pembukaan pada hujung minggu lalu mencatatkan kutipan terbaik dalam siri filem Harry Potter sebelum ini. 

Tayangan pada Jumaat lalu, meletakkan Deathly Hallows di landasan yang betul untuk melepasi kutipan filem sebelumnya, Harry Potter and the Goblet of Fire yang mencatatkan jualan tiket mencecah AS$102.7 juta (RM319.7 juta) pada tahun 2005.

Filem terbaru Harry Potter itu menduduki tempat kelima dalam carta box-office bagi kutipan terbesar pada hari pembukaan.......berita lanjut terjah KOSMO ye.
Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."