Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, November 24, 2010

Rapunzel A Tangled Tale....I Like It!!



Macam best je cerita cartoon Rapunzel A Tangled Tale baru ni. Wajib tgk ni. Aku mmg peminat no satu, cerita2 fairy tales. Dulu ms budak2 or remaja, kalau ada cerita2 fairy tales di tayangkan di TV. Tak kira dlm bentuk animasi or real manusia. Aku tetap layan. Peminat setia katakan.


Semua cerita dlm fairy tales mcm Cinderella, Show White, Little Mermaid dan sewaktu dengannye dulu, tk pernah aku ketinggalan nk tgk. Best cerita2 ni. Biasalah aku ni jenis suka berangan2, nasiblah tk jd macam Mat Jenin. Lagipun cerita2 mcm ni b'akhir dgn happy ending. Wpun kita tahu dlm hidup ini, tk semuanye happy ending. Apa pun, kita haruslah berusaha untuk mcapai apa yg kita ingini then bdoa dan akhir skali barulah btawakal. Mudahan semua ok...betul tak?



Secara ringkasnye: 
Sebuah animasi terbaru dari Walt Disney Pictures "Rapunzel : A Tangled Tale". Filem ini menggunakan suara Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy. Filem ini diarahkan oleh Bryon howard dan Nathan Greno. Lirik lagu dalam filem dicipta oleh Glenn Slater dan komposer oleh Alan Menken. Filem ini bergenre animasi fantasi. "Rapunzel : A Tangled Tale" akan mula berfantasi pada 25 November 2010. Jalan ceritanye, sama je dgn jalan2 cerita Rapunzel yg dulu2 tu...kalau tk silaplah...hehe. Nak tau, kenalah serbu pawagam ok.
 Ni watak heroinnye.....bestkan punyai rambut yg pjg mcm ni. Tp jenuhlah nk jaga.

Ni pula heronye...hensem gitu, jgn cair pula..haha.

Akhir skali...jom layan trailer Rapunzel A Tangled Tale...sblm kita layan di pawagam pula nanti.


Credit:Youtube

4 comments:

sayaDeyla said...

yup2. weekend nih mahu tgk.
tp, x dpt tgk yg 3d. kat ipoh xde T_T

cik EPAL said...

cam best je cite ni =)

mummy_ayu said...

nak gak gie nengok...agak2 sesuai tak bawak Ian..sbb cita nie mcm girlie sikit ..

Admin said...

pasti best punya...tgklah...kalau tgk 3d pasti lbh menarik

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."