Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, December 11, 2010

The Nokia Ovi Store - Cute Pula Ular Tu Aku Tengok!!



Salam pagi ahad semua. Pagi ni semangat pula aku nak update blog. Dari semalam aku nak update pasal 'The Nokia Ovi Store' ni. Tapi internet...fuh lembap tahap gaban gitu. Menguji kesabaran aku je.


Aku tertarik dengan iklan baru Nuffnang ni sebab aku rasa si ular Nokia Ovi Store ni cute pula....hahaha. Kalau ikutkan aku ni memang tak suka ular. Geli...nasiblah si ular ni rupa kartoon. Kalau tak aku terus tak layan punya. So, bagi siapa2 yang letak picture ular betul2 dalam blog tu. Maaf ye, aku memang terus tutup blog anda. 


Untuk try tengok apa menarik pasal iklan 'The Nokia Ovi Store' ni, aku carilah blog yang bertuah yang memaparkan iklan ni. Nak klik iklan di blog sendiri, manalah dapat kan? Aku baca2 macam menarik je. Sila baca entry di bwh....(aku tk reti sgt nk translate ni, baca tahulah...hahaha)
Hey Nuffnangers, ever wish there was a way you could let your readers get updates from your blog easily without having to worry about pages that refuse to load on mobile web browsers? The Nokia Ovi App Wizard is the answer to that problem! Here's how it works:
Log on to http://appwizard.ovi.com, and follow the step-by-step instructions there to publish your blog as a mobile app on the Ovi Store. It’s real easy! The best part? All of this is absolutely FREE! (NOTE: The App Wizard is able to work only with blogs with RSS feeds.)

Bestkan....nampak gaya aku nak trylah. Mana tau dapat tingkatkan trafik blog ni sampai meletop...hahaha. Tapi kena ada RSS feeds untuk blog aku tu. Ni aku lemah ni. Biasalah tak reti apa2 sangat pasal dunia blog ni. Banyak app. yang perlu tahu. Tak pe...belajar sikit2, lama2 jadi bukit.




Tengok dah banyak orang si ular Nokia Ovi Store ni makan. So, bila pula giliran anda nak try benda ni. Aku tengah nak terokai si ular ni. Baru peringkat permulaan. Nak tunjuk ajar...tak pandailah. Jadi, belajar sendiri jelah ye...hehehe.



Permulaan nampak macam senang je. Macam mana endingnye ye? Lagipun app. Ovi Store ni memang dah ada dalam Nokia C5 aku. Cuma aku belum tahu nak guna lagi. So, sekaranglah masanya nak selongkar apa yang tersembunyi di dalam Ovi Store ni....Ok kawan2 chow dulu.

2 comments:

wadud@duad said...

ulor? :D bahaya tuh.. ehehhee...
download la software lam blog wadud kasi upkan speed tenet.. :)

Admin said...

hehehe...ular kartoon, tk bahaya sgt...nantilah maya tgk ye...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."