Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, December 24, 2010

Octo Giveaway Di Facebook CIMB...Jom Terjah Sekarang :)

Octo Cimb aku yang cute ni, aku letak kat profile facebook sebab nak ikut serta Octo Giveaway yang dianjurkan oleh CIMB. Bermula dari 22hb hinggalah 6hb Januari 2011. Sebanyak 300 Octos free untuk dimenangi.


So, bagi yang berminat nak turut serta dan menangi Octos free ni...bolehlah daftar sekarang. Caranya:


1. Semestinya semak maklumat pasal Octo Giveaway ni di Facebook CIMB....klik sini


2. Then (refer picture di bawah ye) klik button 'Start' untuk ke laman pendaftaran giveaway. tapi kenalah ikut2 syarat yang telah ditetapkan. Kalau tak, tak layak tau...:)



3. Pilihlah mana2 satu kelima image Octos yang anda suka. Macam aku, aku pilih yang Octo no. 1. Aku tengok nampak cute sangat. Yang lain pun cute juga....pilihlah mana berkenan ye. Ikut citarasa sendiri.



 4. Sudah habis pilih, then uploadlah di profile picture anda. Biarkan picture Octo cute di profile anda tu sampai giveaway ni tamat. Lepas tamat, bolehlah letak picture anda yang tomel2 ye...hehehe.



5. Paling akhir...isilah tempat kosong tu ya...name, email and Mobile No. Then tekan button 'Register'. 




So..keluarlah bunga2 cinta dari Octo....macam picture di bawah ni. Bagi sesiapa yang nak invite kawan2 or nak bagitau rakan Facebook yang lain2 tu or nak tweet2...bolehlah tekan mana2 button selepas ayat Good Luck tu ye.



OK...selamat mencuba...hope kita sama2 dapat Octo seorang satu. Amin.


Hadiah yang akan anda dan aku menangi.

3 comments:

Ibu Mifzal Arsyad said...

hehe..dah join

Admin said...

ok..good luck..hope kita sama2 dpt octos

secret said...

nk jugak...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."