Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, December 18, 2010

Buffered Earning: Hitz.fm - Playing You All The Hits


Salam hujung minggu semua. Hari ni aku tak delah cerita menarik sangat. Aktiviti harian pun sama je. Kadang2 rasa bohsan juga tapi itulah kehidupan. Buat biasa jelah. 


Campaign buffered earning terbaru dari Nuffnang yang aku rasa agak jarang berlegar dalam blog aku ni ialah Hitz.fm tapi aku dapat tangkaplah di blog member blogger aku yang lain. Kira bertuahlah siapa yang terkena tu, sebab aku dapat klik and terjah campaign Nuffnang dia. Sekurangnya dapatlah satu klik RM0.25. Syukur apa yang ada...kan??


Bagi anda yang telah melihat dan terokai iklan Hitz.fm ni, memang menariklah sebab anda boleh dengar lagu yang diputarkan oleh dj secara live dan anda boleh jenguk blog setiap dj yang berkenan di hati anda. Maybe dapat berkenal-kenalan dengan dj tersebut. Manalah tahukan. Aku just berminat nak dengar lagu secara live je...hehehe.




Aku tengok dalam website Hitz.fm ni, just ada Hitz.fm Kuching dan Kinabalu je. Terhad juga liputannya ye. Itupun tak silap akulah. Kalau silap, tegur2lah. Tak salah pun tegur. Tapi ada caranya..kan??



Sebenarnya aku tak habis pun tengok website Hitz.fm. Aku terus layan lagu yang diputarkan oleh dj semalam. Kebanyakan lagu dimainkan lagu english but nicelah juga. Best layan. Yang menjadi tak bestnye bila internet tiba2 meragam, buat hallah pula. Geram dengan berukband ni. Masalah betul.


So......bagi anda yang nak layan lagu di Hitz.fm, just klik button 'listen' kat tepi jejaka yang tersenyum je memandang anda. Jangan tergoda pula ye...hehehe...ok tu je. Malas nak cakap banyak. Chow dulu.

4 comments:

Roxy zai said...

ouch...mu fav radio station nih!!^___^

Admin said...

iye ke...maya baru nk dgr..itupun sbb campaign ni...hehehe

ken said...

i prefer flyfm! :D

Admin said...

ok..i ur choice..:)

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."