Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, December 13, 2010

CoretanMaya: Perempuan Yang Pakai Kasut Bertumit Tinggi Seksi Ke?

Seksi bertumit tinggi!!


Wahai lelaki di luar sana, anda rasa perempuan yang pakai kasut bertumit tinggi ni seksi ke tak? Rasanya seksikan.


Mestilah. Kalau perempuan tu pakai kasut bertumit tinggi dan mempunyai kaki yang cantik serta gaya jalan yang nampak mengoda pastinya menyebabkan lelaki memandang ke arah perempuan tu kan. Jangan sampai terliur sudahlah…ha3.


Taklah semua lelaki macam tu kan. Tengok juga rupa si pemakainya. Kalau cantik mestilah terpikat. Kalau sebaliknya lainlah ceritanya. 
 
 
Pelbagai stail, pelbagai gaya!!


Setengah perempuan memang gemar pakai kasut bertumit tinggi ni. Nampak bergaya bila berjalan. Lebih2 lagi bagi yang berkerja di office dan juga model2 yang terkenal. Biasalah perempuan, mestilah nak sentiasa anggun sentiasa. Ada sebab lain ka? Kalau ada bagi komen kat section komen ye.


Pernah seorang kawan saya, lelaki bagitau perempuan yang pakai kasut bertumit tinggi ni memang nampak seksi bila berjalan. Lebih2 lagi bila pakai skirt pendek. Fikir2 apa sebenarnya lelaki tengok…ha2. Jangan fikir lebih ok. Apa2 pun asalkan bahagia.
 
 
Nukilan;


9 comments:

Mohamad Izwan said...

pernah terbaca yg kasut tumit tinggi tak elok untuk tulang belakang..

Mr. J said...

haha.. suka tgk pergerakan pinggul wanitaa bila pakai kasut tinggi semakin kuat gerakannya.. hehe.


* Tarian Esotik Elyana Terbongkar.
* Perkenalan dengan Fasha Sandha.
* Gadis bertudung main air terlebih Seksi.

Fyzal said...

aku suka komen drpd mr J. hahaha.. tp aku tk tertarik sgt ngan pompuan pakai tumit tinggi. aku lagi suka awek yg pakai wedges. hehehe.

EEan said...

Bergantung kepade rupe sebenarnye.. Tapi memang menambah keseksian,.. hehe

Admin said...

waduh..bukan main lg komennye...tp mmg tk dinafikan pemakaian kasut tumit tinggi seksi tapi ada risikonye..mcm Mohamad Izwan katakan...pernah juga dgr...

wadud@duad said...

hahahahha... maya2.. suke pakai kasut tumit tinggi eh?
x bagos la untuk kesihatan.. =)

tulipkalas said...

seksi apa...aku suka sgt pakai kasut tumit tinggi dulu2...but not anymore. hehehe

CaDLyNN said...

bile pakai heels ni jalan jadi teratur sikit..:)

Admin said...

emm boleh jd juga...suka jg pakai kasut tumit tinggi tp taklah tinggi sgt..setakat 1 1/2 inc. je....itu pun ms time office je

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."