Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, December 18, 2010

Jolie-Pitt Kahwin Pada Hari Kekasih 14 Februari 2011

Akhirnya nak kahwin juga pasangan Jolie-Pitt ni ye. Lama dah bersama, bermacam2 gossip dan dugaan dilalui. Masa bersama tu pun dah ramai anak, 3 orang anak sendiri dan 3 orang anak angkat. Kalau kat Malaysia sini, memang kena kutuk habis habisan.


Biasalah setiap masyarakat di dunia ni ada budayanya sendiri. No komen banyaklah. Namun, kita sebagai rakyat Malaysia dan beragama Islam, hope jangan ikut budaya barat yang jauh dari landasan ajaran Islam ok. Itu budaya mereka, kita perhati jelah...hehehe.


Apa pun aku memang kira happylah dengar Jolie-Pitt nak kahwin pada Hari Kekasih 14 Februari 2011 tahun depan. Dulu aku dengar mereka berpisah. Nasiblah tak. Mereka dua bagi aku pasangan yang secocok. Pitt kira hensem juga, Jolie seksi dan anggun. Masing2 mempunyai sejarah keagongan masa muda2 dulu. Yang best pasal pasangan ni, mereka suka membantu dan menderma kepada manusia yang lain yang memerlukan bantuan. Kira ada perasaan belas kasihan dan nilai kemanusian dalam diri. 



MADRID - Pasangan kekasih, Angelina Jolie dan Brad Pitt akan berkahwin pada Hari Kekasih tahun depan di sebuah pusat pemulihan terpencil di Jodhpur, India, lapor akhbar Hindustani Times semalam.
Pasangan itu dikatakan sudah membuat persiapan untuk melangsungkan perkahwinan dengan mengikut budaya Hindu.
Pitt, 46, dan Jolie, 35, yang masih belum berkahwin kini mempunyai tiga anak sendiri dan tiga anak angkat.
Kedua-dua mereka merupakan pengikut seorang pemimpin kerohanian Hindu, Siddh Guru Ramlal Siyag.
Pasangan itu juga mempelajari yoga sejak beberapa tahun lalu. - Agensi

Satu perkara aku confius sangat2. Jolie-Pitt ni beragama apa ya? Hindu ka? Bukan Kristian ka? Siapa ada jawapan, silalah bagitau ye...hehehe. Apa2 pun aku doakan kebahagiaan milik mereka berdua.

4 comments:

farra8979 said...

owh, kawen jugak rupenye.... ^_^

Admin said...

yup...itulah..bgslah kan

ken said...

saya ingat mereka sudah break up.. lol

Admin said...

saya pun tp dah baik balik...:)

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."