Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, December 15, 2010

CoretanMaya: Otak Aku Blank, Bila Kau Ajak Aku Kahwin...Anda Pernah Alami Macam Tu Tak?

Don't know????

Hai lady, pernah anda rasa tiba2 lidah kelu nak berkata-kata dan otak tiba2 blank. Bila si dia, buah hati pengarang jantung anda menyampaikan hasrat untuk memetik anda sebagai isteri yang akan menyerikan istana bahagia yang kamu dua akan bina kelak? Ataupun anda menangis kegembiraan sampai tak tahu nak cakap apa?


Memang happy tak terkatalah kalau saya dapat proposal kahwin ni. Siapa tak gembira beb. Lebih2 lagi di propose oleh si dia yang dicintai. Tapi lady, kalau dia orang yang baru anda kenal. Macam mana pula? Apa jawapan yang akan anda beri? 

I Do....:)

Emmm…saya pernah alami situasi macam ni. Saya masih baru mengenali dia. Tak sampai setahun pun. Dia sudah menyatakan hasrat  hatinya untuk mengambil saya sebagai isterinya. Kalau saya setuju, dia nak bawa saya berjumpa ibubapanya. Apa lagi saya, tiba2 otak jadi blank seketika. Tak tahu nak cakap apa.


Last2 saya bagitau dia dengan cara baiklah, agar tak menguris hatinya. Saya cakap beri masa kepada saya dan dia untuk mengenali satu sama lain dulu. Lagipun saya belum dapat menerimanya sepenuh hati saya. Saya masih menyayangi yang lama. Ambil masa sikit kot..hehehe. 

Nukilan;


6 comments:

wadud@duad said...

wow maya.. :)
gud3.. pikir la yang terbaik untuk diri sendiri..
kemudian wat la shalat hajat okeh :)
heheheh...
wadud mana penah..

Admin said...

tq atas saranan wadud...:)

secret said...

wow..bestnye...:)

Admin said...

hehe :)

farah said...

hi maya! i yr new blog reader.
i di propose oleh suami tersayang just after 3 hari couple ok? hehe *gatal kan hikhik*
but, i wat solat istiharah + solat hajat.. n 6bulan lps tu,kami kawen :)

p/s: skang almost 8months marriage n i'll be a mother soon :)

Admin said...

Farah...wow tahniah...maya doakan bahagia sentiasa....

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."