Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Tuesday, July 6, 2010

Status Glitterati Kembali Menyengat Dengan Buffered Earning Baru.......TQ Nuffnang!!



Seronoknya dalam hati dapat buffered earning baru. TQ Nuffnang sebab bagi peluang lagi kat aku ni. Syukurlah. Kalau tak sunyi je blog aku ni..hehe.


Yelah sejak beberapa hari tak de status Glitterati, iklan segan betul nak keluar. Dahlah tu campaign buffered earning aku macam melarikan diri dari blog aku. Merajuk agaknya. So, income dapat pun siput je. Tak pelah. Kali ni kena usaha lebih untuk dapat income yang terbaik. 



Nilah campaign terbaru buffered earning aku. Jangan lupa terokai dunia Maxis tau. Mana tau ada offer terbaik yang mereka nak bagi. Tak rugi pun, kalau nak tengok2. Sekurangnya dapatlah sedikit ilmu....betul tak? Oklah time to blogwalking. Nak langgar lari ke blog sahabat yg sudah buat lawatan sambil belajar ke blog aku ni...hahaha.

6 comments:

amar haziq said...

tahniah;)

jenguk2 lah blog saya k;) http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

hudhud said...

dah lama tk dpt BE. huhu. visitors u berapa dah? :)

.::WaNiE::. said...

bismillah, (nak tulis komen asek ilang arini) hahha

tahniah

tu je nk ckp pun

hahahah

suhaisweet said...

Nice..My very da very latest.. Bahaya!

Aini said...

lama dah tak dapt buffered earning =(

Admin said...

tq semua...syukurlah dpt lg..hehehe...visitors taklah byk sgt...just maintain 100 ke atas je...huhuhu...kdg2 kalau tk de update...jatuh tangga juga...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."