Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Thursday, July 1, 2010

Status VIP Glitterati Kembali Menjadi MilikKu....Barulah Meriah Iklan Nuffnang!!



Setelah beberapa hari menunggu, akhirnya status VIP blog aku mjadi milikku kembali. Barulah ada semangat aku nak berblog. Kalau tak, lemah je rasa...haha. Tapi update blog memang tiap hari punya. Walaupun ceritanya taklah menarik sangat.


Beberapa hari tak ada status VIP, Gliterati ni. Terasa sunyi betul blog aku dengan iklan2 Nuffnang ni. Semacam tak laku je...haha. Betul....jarang iklan keluar. Dahlah tu campaign iklan untuk buffered earning semua semacam ditarik balik. Earning pun siput je. Cuma dapat beberapa cents. Aduh pedih hati tengok.


Apa2 pun kali ni. Yang penting status VIP aku dah dapat balik. Bolehlah tingkat trafik dan earning kembali. Serta menarik kembali campaign iklan baru buffered earning. Tak sangka juga ya. Bila tak jadi VIP, banyak kekurangan terasa. So......anak2 sekalian kekalkan status VIP anda. Kalau mahu dilayan 1st class...hehe.

7 comments:

JkpopMedia said...

Same la kite ~ hehehe br dapat gelihati semalam~

Admin said...

hahha..oklah tu..kekalkan

Sha-na.Szied said...

sy pelik la..status gliterati ni sy dapat sejak daftar nuffnang lg..
ape maksud nya???

dan hr ni baru nmpak cent tu meningkat

terharuuuu gila :)

Admin said...

tu status mcm vip....mcm satu klik u akan dpt rm0.25..kalau bukan vip rm0.15...byk kelebihannya tau

.::WaNiE::. said...

ouch, ooo kalau dia tarik glitterati buffered pun ilang gak ke

Admin said...

npk mcm tu or maybe kebetulan...

Sha-na.Szied said...

so sebenarnye..
mne ok..?

vip gliterat ke atau bukan vip?

dan status sy ape??

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."