Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, July 24, 2010

Berita Pagi Ahad: Buffered Earning Menganas Lagi, Keyword Pula Lucah2 Punya


Berita pagi ahad, alkisahnya aku tengah nak usha2 akaun Nuffnang. Mana tau terjumpa seketul emas. Seketul cukuplahkan. Jangan tamak sangat..hehe. Tak sangka betul2 terjumpa. TQ Nuffnang bagi aku seketul buffered earning yang amat berharga ni. Nilah campaign buffered earning aku terbaru tu.



Patutlah aku tengok iklan ni bersinar2 semacam je smlm. Rupa2nya buffered earning aku. So, siapa berminat dgn iklan Celcom tu. Sudi2 terjah ya. Tapi jangan main terjah, nanti patah tangan pula....kahkah. Ok, tu cerita buffered earning. Ni cerita keyword lucah yg tengah hangat bermain2 di dalam blog aku ni. Entah siapalah peminat setia benda2 mcm ni ye?? 



bogel-lucah,blogspot.com........siapalah punya blog tu agaknya ya. Aku malas nak terjah cari benda tu. Bz dengan berblogwalking ni dan juga facebook...haha. Rata2 semua keyword blog aku ni lebih menumpu pada benda lucah dan seks. Dah jadi macam blog seks pula tapi just sekadar keyword. No gambar2 porno tau....tak elok mjadi tatapan pgunjung blog aku ni. 


Ok...tu je berita pagi ahad ini. Semoga happy sundaylah engko org semua. Dan ucapan TQ buat yg sudi singgah dan bg komen ye..........bye bye.

4 comments:

nabilah abd rahman said...

wah...dapat buffered earning...tahniah2...

Admin said...

tq tq...hope u pun dpt...

nizamsani said...

kasut pelik?
hehe.

Admin said...

apa???

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."