Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Thursday, July 8, 2010

Aku Dah Try Gold Slimming Patch...Kesannya????

Product Gold Slimming Patch ni baru sampai minggu ni. Aku apa lagi, cubalah try. Mana tau boleh slim nanti...hehe. Bukan apa...saja nak buang lemak yang tak bkaitan dari terus jadi benda hodoh. Betul tak?


Gold Slimming Patch ni amat sesuai untuk sesiapa saja yang ingin membuang bukan sahaja toksin, tetapi lemak berlebihan di dalam badan.


Nilah rupa Gold Slimming Patch tu.
Ni pula rupa Gold Slimming Patch yang belum diguna.
 
Selepas di lekat semalaman di tapak kaki.
Hasilnya

V
V


Fuh hitam.....ada kuning2 sikit...maaflah gambar tak jelas sgt.
Biasalah camera hp murah...haha3.

Oh ya.....kalau guna Gold Slimming Patch ni, anda akan rasa lapar or dahaga.
Itulah yang aku rasa dlm dua hari pakai patch ni.
So...bila dah lapar or dahaga tu...silalah minum air byk or mkn buah2an.
Jgn makan makanan berat pula.
Bukan bmaksud tak boleh makan ye...nanti kebuluran pula...hahaha.
 

Nak cuba Gold Slimming Patch ni...silalah layari MayaOnlineShop ye!!

6 comments:

zuana's dear diary said...

erm kiter ley tgk hasil pas bpe lama ey? lau menjadi sy pn teringin nak guna gak =)

Admin said...

tk pastilah....ni baru nk try..member pun mcm tu

wadud@duad said...

tapi wadud dah kurus..
kang pakai lagi kurus la pulak..
abis lari pompuan..ekekekeke

.::WaNiE::. said...

hitam hitam tu ape benda

curious aku nak tau ha

Admin said...

toksin dlm bdn & lemak...hahahaha

faiz said...

cam best je guna ni..huhu

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."