Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, July 5, 2010

Fuh...Blog Aku Tempat Pencari Benda2 Lucah, Seks & Bogel, Teruknye!!


Untuk penglihatan lebih jelas, sila clik gambar di atas ok..hehe. Jelas tak? Hampir semua keyword ni about seks, main malam pertama, lucah dan bogel. Memang famous juga keyword ini ye. Walaupun aku tak post benda2 macam ni tapi penggunaan keyword ni memang mpengaruhi trafik blog aku.


Bukannya apa....ada antara kita ni yang suka cari2 benda macam ni kat internet. Biasalah dunia sekarang di hujung jari. Apa2 je senang di cari. Lebih2 lagi benda macam ni berlambak dalam internet agaknya. Dan satu aku tertanya2 siapalah agaknya empunya blog yang ada dlm keyword aku di atas tu ya.


bogel-lucah.blogspot.com


Siapa punya...baik mgaku...hahaha. Entahlah siapa agaknya. Aku tak tergerak pula nak cari kat google. Malaslah nak layan sangat benda macam ni. Apa2 pun biar keyword lucah, bogel dan seks bermain dalam dunia keyword blog aku ni. Yang penting aku tak post benda or gambar2 yang mgarut ni. Tak maulah blog aku digelar pron blog. Cukuplah Ariel, PeterPan tu jadi PeterPorn...hehehe. Betul tak???

4 comments:

suhaisweet said...

aku tak buat..hehe..Anyway Nice..Visit mine if u free friend.. Bloody Day!

wadud@duad said...

pergh maya..
ini kes bahaya dan naya nieh..
cepat2 pegi larik sebelum ditangkap..hhehheee

Admin said...

hahaha....siapa tangkap wadud...awk yek.....tq suhaisweet...come again.

Joel Leslie said...

mungkin sebab perkataan yg awk guna tu ada kot. sbb bnyk jer perkatan bogel sy baca. HUAHUAHUA. tp tu awk ckp pasal berita2.

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."