Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, July 12, 2010

Lucky Draw RASP...Jom Join Ramai2

Kali ni aku join lucky draw yg ni pula.
Siapa yg bminat clik je link kat bwh picture ni ya.
 

 
 
Syarat pyertaan simple je.
(Petikan dr blog tuan umah)

Syarat2nya adalah :-

1) Just copy paste gambar lucky draw tu ke blog uols...

2) Buat a simple entri kat blog uols pasal lucky draw ni or nak copy paste syarat2 nie pun ok je...

3) Tinggalkan komen kat entri ahkak ni bila dah settle steps 1 & 2 ...

4) Peserta tak semestinya follower pun, and tak perlu jadik follower i ....

5) Peserta haruslah mempunyai alamat di Malaysia ya.....
 

Tarikh tutup pyertaan: 28 Julai 2010.

3 pemenang akan dipilih...Keputusan adalah muktamad!

6 comments:

wadud@duad said...

pergh maya dah join.. :D
hehehehe..
wadud pon rasa nak join la jugak..

rasp said...

thx for joining...gud luck!

Admin said...

joinlah....mn tau wadud menang pula..hehehe...oh ya maya dah pos hadiah kat wadud pg td....


rasp...tq

kopoklekor said...

da join

http://yeedizaty.blogspot.com/2010/07/lucky-draw-rasp.html

Admin said...

ada salah ke keropoklekor...emmm

Admin said...

tk de...silap..hahaha....good luck ya...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."