Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, July 7, 2010

Belum Sampai Seminggu Bersama ManggaOnline Ads, Ni Hasilnya....Nak Tahu, Baca Ya!!

Siapa yang tak kenal ManggaOnline ni, aku tak tahulah. Sekarang ni berlambak blog yang dah mdaftar blog mereka dengan ManggaOnline. So, di mana2 saja kita boleh lihat iklan2 ManggaOnline ni. Menarik juga iklan mereka tau.


ManggaOnline ni salah satu psaing Nuffnang. So, jangan gatal2 tangan nak letak iklan Nuffnang dengan ManggaOnline sekali. Kalau gatal tangan juga....say good bye jelah pada status VIP anda di Nuffnang tu. Jangan bsedih hati pula kalau Nuffnang bagi earning sikit ya...tu lah balasannya kalau mduakan Nuffnang...hahaha.


Aku sebenarnya belum sampai seminggu join ManggaOnline ni dah dapat nampak hasilnya. Agak lumayan juga. Ha...ni aku bagi kongsi sikit...biar teruja engko orang melihatnya. Walaupun tak banyak, tapi progressnya memang mengembirakan hati sesiapa yang melihatnya...hahaha.



Nampak tak? Teruja tak? Aku pun terkejut sikit tengok hasilnya. Cepat juga dapat earning sebanyak ni. Baru join last week....check hari isnin, wah RM2.25 dalam akaun. Boleh tahan juga. So, bagi anda yg nak cuba nasib dengan ManggaOnline, bolehlah try ye. Tapi aku bagi warning. Jangan mduakan Nuffnang. Nanti taulah akibatnya.


Aku taklah mduakan Nuffnang sebab aku tak letakkan iklan ManggaOnline bersama2 iklan Nuffnang. Iklan ManggaOnline aku letak kat blogshop aku. Ni linknya...kalau nak usha2 bolehlah:

Maya Online Shop

Oklah...nak bjalan2 di alam maya pula ni...tatatata.

Sebelum tu.....cuci mata dgn Mangga...sedapnyeeee.

11 comments:

princeduyong said...

tahniah...

Sya Isya said...

wow! banyak juga tu, teruja. tapi x leh duakan nuffnang. huhu.. cuba untuk setia..kui3..blog yang lain ada, tapi tak aktif. hehe..tahniah!

zairie said...

kan status geli geli kne tarik ke? huhu

Admin said...

yup..kena tarik..kalau mduakan......tp maya tk duakan....just jd kekasih gelap ja...hahahaha

wadud@duad said...

wahh...
ebat dapat duit dah..:p
tu x sampai seminggu, kalau dah berminggu2 ntah la..:p
tapi dia kasi duit macam mana ekh? macam nuffnang gak ker tiap bulan dapat?

kakyong said...

u masukkan kat blog mana?

♥CIK SHA♥ said...

uishh..terliur tengok mangga tu..sedap!!

Rina (◕‿◕)✿ said...

hmm. rase cam nak try camtula. letak 1 kat blogshop. nuffnang ni xdla bnyk mane pun dpt huk

Admin said...

cuba jelah...jgn mduakan sudahlah...hahaha....maya ltk di blogshop mayaonlineshop....nk tahu lbh lanjut kenalah layari laman web manggaonline...sorry maya tk dpt bg kat sini...nanti nuff marah...habis status maya nanti...hahahaha

Syafrizal said...

Saya punya berapa sen la sangat.. hehe.. tahniah bagi awak ye

Admin said...

tq ya...huhuhu

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."