Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, July 21, 2010

Keyword & Buffered Earning Yang Macam2 Kes


Mlm ni nak cerita pasal keyword yg tgh mganas dlm jantung blog aku ni. Buat ptama kali dlm dunia berblog aku ni, aku jumpa begitu panjangnya keyword. Entah siapa cari aku sdiri pun tak tahu. Keyword panjang ni bkaitan ttg aksi bogel lucah. Fuh...mmg lucah habis...hahaha.




Oh ya...nk tengok lebih jelas. Clik je picture tu ya. Kalau tak kabur2 je mata engko org tgk. Kebanyakan keyword yg bmain2 dlm blog aku ni ialah keyword yg mmg bab lucah je. Nak kata aku buat entry lucah or post benda lucah taklah juga. Maybe pgunaan keyword lucah tu sendiri yg ada daya magnetnya sendiri...hehe. Apa2lah asalkan ada pgunjung singgah.


Sambil check keyword, check earning Nuffnang juga. Tak de perubahan besar sangat. Earning masih kosong lagi selepas aku cashout bbrp hari lepas. Cuma beberapa buffered earning masih beroperasi dengan susah payahnya. Lagipun hari ni dapat buffered earning baru. TQ Nuffnang kerana masih sayang blog aku ni...hehe.




Aku harap buffered earning ni lama beroperasi agar aku dapatlah bpeluang dapat habuan yg lebih ok lo...hehe macam tamak pula bunyinya. Ah...apa aku peduli.....blog aku, dunia aku....hahaha. Ok...time to jalan2. TQ yg sudi singgah dan bagi komen ye. Mudahan kita semua murah rezeki hendaknya. Amin.

13 comments:

Sya Isya said...

fuyoo..panjangnyer keyword dia...dasat

Admin said...

kahkah...mn dasatnyeee

saya_arief said...

short esei..
waaa nak jugak BE..

Admin said...

mintak kat Nuffnang..wakahkahakah

.::WaNiE::. said...

kekekekeek

SyAmSuL AnUaR said...

hebat keyword tu...dh lh pnjng...mcm2..
Saya Suka Cara Kamu Berfikir

Rina (◕‿◕)✿ said...

aminnn!

hehe
rina jarang nak dpt BE baru

kalu ade 1 BE kekal stiap mase, da kire besyukur..jangan la ilang hoho

Admin said...

itulah...hope lama lo...huhuhu

Syafrizal said...

macam2 keyword panas di situ... siap berblogspot.com lagi hehe

Ch3rry said...

Congratulations^^ I wish mine is like yours^^

Admin said...

yelah...mcm2 kan...tq cherry....

silva said...

Whenever i see the post like your's i feel that there are helpful people who share information for the help of others, it must be helpful for other's. thanx and good job.
dubai hotels

Admin said...

tq silva

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."