Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Sunday, July 11, 2010

Eh...Buffered Earning Barulah...TQ Nuffnang!!


Rasa macam lama pula tak tengok2 akaun Nuffnang.
Tadi tgerak hati nak check.

Tempat ptama p jenguk...biasalah nak tgk earning berapa.
Dan tgk2 ada campaign buffered earning baru ke tak.

Tak sangka ada....entah bila dapatnya, aku pun tak tahu.
Fikir buffered earning hari tu...tgk2 campaign lain.

Yang hari tu dah jadi metered earning...cepat juga.
Tak pelah...harap yg ni lama sikit hendaknya.




Iklan yang engko org selalu nampak biru2 je muncul tu.
Itulah iklan buffered earning aku.
So.....jgn malu2 nak tgk, apakah yg menarik celcom nak bg kat anda semua.

OK..the end...hehe3.

9 comments:

hudhud said...

teringin dpt yg celcom ni ! maybe i kurang promote pasal celcom kot hehe

Zaifull said...

tahniah....

Admin said...

entahlah...rs tak kot...hehehe...maya tk promote2 pun dpt...

Admin said...

tq zaifull

wadud@duad said...

wadud nak jugak, camne nak dapat ekh? huhu..

eh maya, lau pakai tempat komen yang intense debate lagi cool.. betol..hehehehe... yang macam wadud pakai tuh..:D

Syuzana said...

salam...tahniah ye...syu baru cek tadi, baru je boleh cash out...1st time :) BE syu tak dpt lagi...still baru lagi dalam nuffnang ni...

anda ditag http://syu-zana.blogspot.com/2010/07/dinis-4th-giveaway-jemput-join-ramai.html

Sharinginfoz said...

tahniah sure seronok kan, dah lama saya tak dapat..

Segmen Kenali Blogger

ken said...

cool. keep it up =)

Admin said...

mcm mn nk dpt wadud...sng je..aktifkan dirimu...hehehe....

tk pandailah nk guna comment mcm wadud tu....tk pandai ltk


tq semua....hope kita semua dpt rezeki lebih juga....

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."