Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, July 19, 2010

Nuffnang Oh Nuffnang Kenapalah Akaun Aku Jadi Kosong Ni???


Berita gempak..............earning Nuffnang aku dah kosong. Apa dah jadi ni? Apa kes? Kenapa boleh jadi kosong ni? Siapa rompak duit aku ni? Bukan main susah aku cari, sampai sakit punggung duduk atas kerusi cari trafik yg meletup2..hehehe.


Tiada siapa nak rompaknya...aku sdiri dah cashoutkan tadi. Saja nak cashout awal. Supaya aku dapat terima cek sebelum hari raya. Dapatlah merasa duit Nuffnang di hari raya yg mulia nanti. Macam duit raya dari Nuffnang pula...hehehe.


Fikir nak tunggu sampai earning tu mcecah angka 1k. Tapi fikir2 risau pula aku. Mana tau apa2 tjadi kat Nuffnang...hilang pula duit yg aku usahakan ini..haha. Apa2 pun Nuffnang tetap the best. Hope kekal dan sentiasa mantap di hari2 mendatang.


Nak tau berapa earning Nuffnang aku kumpulkan sejak aku cashout awal tahun ini....jeng jeng....pasti anda semua teruja melihatnya...bukan nak tunjuk tapi sebagai dorongan utk berblog. Sekurangnya dapat berkongsi apa yg patut....kan??


Anda pasti dah dapat agak, berapa akan aku dapat utk cashout ke-2 dari Nuffnang ni. Oklah...jom berblogwalking bersama aku...tambahkan trafik dan earning Nuffnang anda. Sayang Nuffnang.

10 comments:

syawalsimpsons said...

wahhhh berbaloi 2..camner nak join 2...bleh ajar ke????????

Mama JnJ said...

tahniah..jom bw sama-sama

Entri Terbaru:Gambar Dari Tragedi

zairie said...

ok lah... leh banje roti canai nanti.. hehe

Admin said...

boleh...apa je..huhuhu...

MaS PuTRi said...

jelesnya.. say pun teringin nak dapat earning banyak tu.. bagi lah tips maya

HOT TIPS: BAGAIMANA SAYA BERJAYA KAHWIN LELAKI KAYA

^^AnGGun^^ said...

camne nak tambahkan duit nuffnang..
huwaaa jelesnye member2 dpt byk jek..
kite ni nak cecah rm50 pon semput2

Admin said...

emm nk dpt sbyk tu...maya tk pastikan sgt...maya rajin update blog, ping blog dan blogwalking...hehehe

elmo blurb said...

terbaik lah maya. . sy dah cash out tp sy tatau nak bank in ke akaun maybank cemane.. sengal tak sy? hahaha

syawalsimpsons said...

boleh ke ajar...camner..huhuhuhu....

Admin said...

just masuk atm deposit sudahlah or p tanya org bank sana elmo...


boleh syawal....tp mcm mn ya....YM lah...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."