Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, July 14, 2010

Apakah Kerja Yang Paling Busuk Di Dunia?

Tak terfikir pula aku, apa kerja paling busuk di dunia.
Kalau setakat buang sampah tu, taklah.
Tapi ni buang kumbahan manusia...bayangkan baunya itu.
Pasti muntah2 dibuatnya...betul tak?
Siapa sanggup kerja mcm tu, angkat tangan?
Mmg aku respect sama lu...haha3.



LEICESTER - Sekumpulan pekerja profesional menggali timbunan bahan buangan yang berbau busuk setinggi bas sembilan tingkat untuk dialihkan dengan menggunakan penyodok di dalam terowong kumbahan di bawah Dataran Leicester, London, lapor sebuah akhbar semalam.


Bukan sahaja kumbahan manusia yang mereka perlu alihkan tetapi kertas tandas yang dibuang menerusi lubang tandas dan minyak masak sehingga menyebabkan bahan buangan bertimbun.


Operasi itu bermula pada pagi semalam dan ia didakwa sebagai operasi pebersihan kumbahan paling terbesar pernah dilakukan.


Seorang pekerja di sebuah syarikat pembersih kumbahan, Danny Brackley berkata, pada mulanya pekerja-pekerja tidak dapat memasuki terowong kumbahan tersebut kerana ia disekat oleh timbunan bahan buangan.- Agensi

7 comments:

Lan Bingka said...

lepas tu seminggu tak lalu makan..wekk

MrNamie said...

erk... dirty job pon byk yang macam ni... hukhuk


oh bung mokhtar
eh, layak ke kita?
Semuanya ada di MrNamie blog k..singgah-singgah tau

cik paro said...

busuknye..sampai sini bau..
hehehehhe..

.::WaNiE::. said...

weeeee

nasib baik ada org yg sanggup lagi buat keje2 gitu

wadud@duad said...

pergh sungguh menjijikkan..
tapi kenyataannya itu adalah punya manusia.. hehehehe... :p
bahan makanan manusia yang telah diproses.. :p unik sungguh ciptaan Allah..:D

jfook said...

Omggg..:)

Admin said...

itulah...kalau tk de org keje mcm ni...susah juga kan..ptt bterima kasih...hehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."