Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Monday, February 28, 2011

Menanti Cheque Nuffnang RM300++


Hai hai warga blogger, hari isnin hari yang ditunggu2 sebab hari isnin selalunye Nuffnang update earning kita. Hari nilah yang aku tunggu, kerana aku mahu cashout semua earning dalam akaun Nuffnang. Dah lama aku nak cashout tapi tak sampai hati pula...hehehe.


Last2 hari ni, aku tekan juga button cashout tu. Tak tahan tengok duit simpan lama, so gatallah tangan nak keluarkan. Lagipun sekarang iklan Nuffnang agak kurang. Maybe musim merundum. Mana tau lepas cashout ni bertambah pula rezeki.

Nilah jumlah earning yang akan aku terima kelak........tunggu sebulan lagi, barulah cek sampai ke tangan aku. Bolehlah enjoy sakan sikit...hehehe. Earning kali ni sikit dari cashout kali ke-2 tapi syukurlah apa yang ada kan...bukannye senang nak dapat duit. Lebih2 lagi keadaan ekonomi sekarang.




Bercerita pasal buffered earning pula.......tinggal satu campaign je lagi. Kalau rajin, usha2lah campaign tu ye. Hope bulan depan dapat banyak campaign baru lagi. Tapi trafik and update blog mestilah power and selalu. Kalau tak payah juga jawabnye....ok chow dulu.

4 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tu bapa bulan punya menabung?? kekekekeke

WANG & POPULARITI MENGHUMBAN BLOGGER KE LEMBAH PELACURAN

Admin said...

adalah brp yek..lupa dah...cuba cek button cek dr nuffnang...dr sana dpt tahu brp bulan hehehehe

SyUhAdA said...

wah..
thniah ye~!
byk tu..

Admin said...

tq tq...:)

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."