Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, February 16, 2011

Only Beauty Beri Sample Free.......Aku Dah Dapat!!

Semalam aku ada post entry pasal website Only Beauty...di mana anda boleh request sample free dari pelbagai produk yang mereka tawarkan.


Dapatkan Free Samples Dari Pelbagai Produk Di Only Beauty....Percuma Je Tau!!!

 

Hari ni aku nak sharelah barang yang aku dapat buat masa ni. Taklah banyak sangat pun, sebab aku baru je join awal bulan ni. 

 

Nilah produk pertama yang aku dapat....best juga L'oreal Elseve Smooth-Intense Anti-Frizz Serum ni...rasa rambut lembut and wangi pula tu. Fikir nak beli satu...:)




Dan tak lama lagi aku akan terima satu lagi produk L'oreal. Oh ya....setiap request sample yang berjaya, anda akan terima email seperti email yang aku received ni:


Elseve Smooth-Intense Ultra-Riche Leave-In Mask 
Inilah produk kedua akan aku terima tak lama lagi. Memang rasa teruja jugak kalau dapat free sample ni, lebih2 lagi dari produk kegemaranku sendiri. Kalau produk tu sesuai, so bolehlah beli di shopping complex nanti. Sebab itulah tujuan mereka memberi sample free.

4 comments:

alinac lover said...

waaa best~

Admin said...

jomlah join...free je

Miza Yusof said...

miza suka dengan only beauty :)
kalau boleh nak semua sampel produk OB :) *tamak. hehehe :D

Admin said...

hehehe..mmg nk semua tp dpt salah satu pun ok..hehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."