Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, February 12, 2011

Perlu Ke Jadi Chef Bogel Untuk Tarik Lelaki Memasak?

Tak faham aku dengan fikiran amoi ni. Perlu ke nak berbogel nak tarik minat lelaki memasak. Aku rasa tak perlu. Sebab rata2 lelaki sekarang kebanyakannye pandai berdikari and memasak kecuali malas. Lagipun sudah ramai yang dah menjadi chef terkenal pun.


Dan aku rasa rancangan macam ni, hanya nak tarik lelaki tengok body seksi amoi ni je. Bukannye nak tarik memasak pun. Syok sangat tengok amoi berbogel. Malah cara macam ni, menguntungkan pihak tertentu je. Alahai...macam2lah dengan manusia sekarang..pelik pelik.



Chef wanita bogel di Hong Kong




HONG KONG - Seorang chef wanita, Flora Cheung (gambar) akan mengendalikan program masakan di televisyen dalam keadaan berbogel, lapor sebuah akhbar semalam.

Flora yang berusia 26 tahun akan menjadi hos program yang disiarkan dalam rangkaian televisyen untuk orang dewasa.

"Ramai lelaki tidak mahu memasak tetapi saya mahu menjadikan mereka meminati bidang masakan," katanya kepada akhbar South China Morning Post.

Dalam program itu, jurukamera akan mengikuti Flora berjalan di pasar basah di Hong Kong.

Selepas dia membeli beberapa barang untuk dimasak, dia akan pergi ke dapur untuk memasak.

Wanita itu kemudian akan berbogel dengan hanya memakai apron lut sinar yang boleh menampakkan susuk tubuhnya.

Walaupun Flora bukannya seorang chef yang profesional, penerbit program itu, Jesse Au berkata, wanita tersebut akan mampu menarik minat ramai orang untuk menontonnya.

Setiap episod akan berlangsung dalam tempoh 30 minit. - Agensi 

Sumber:Kosmo


7 comments:

SyUhAdA said...

ish3...
mcm2 la..~

papabear said...

sekali masa goreng ikan tetiba meletup kena tuut tuut.. tak ke naiya hahaha...

Admin said...

hahaha..bahaya2...

Zyash said...

Mcm mane xminat nak ngk...bukan ngk makanan yg dimasak...body 2 yg masak..ade yg idung berdarah pas ngk ne...huhuhu.
HEARTBEAT Tambah Pendapatan Selain Nuffnang
Lagi RM6.31cen nak Cashout

Admin said...

hahaha btl2 tu...

aNnE said...

selekeh je..haha

Admin said...

yup..hehehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."