Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, February 11, 2011

KFC Fish Donuts...Emmm Sedap!!



KFC..idamanku selalu. Yum yum...memang sedap...biasalah KFC kan makanan segera yang paling aku gemari sejak turun temurun...hehehe.


Aku berkesempatan makan di KFC Mukah, Sarawak semasa balik kampung hari tu. 2 kali aku singgah KFC Mukah. Sekali dengan ayah mak and adik. Sekali tu dengan adik serta suami and aku dengan tunangku. 


Kali ke-2 nilah aku order KFC Fish Donuts....boleh tahan juga rasanya. Sedap gitu. Sampai menjilat jari...hahahaha.




KFC Fish Donuts cecah dengan mayonis...fuh meleleh air liur...hahaha. Gurau je...:) Apa pun aku memang suka makan KFC. Sebab itulah lepas balik dari kampung, badan pun naik. Yelah balik kampung bukan selalu. Dahlah tu mak masak sedap2, so makan jelah. Tapi lepas ni kenalah diet sikit.

7 comments:

puteri ain said...

da rasa jugak..not bad :)

Admin said...

yup...:)

maszmadi said...

hm, masz baru jerk lepas balik lunch kat KFC makan fish donut combo, not bad.. n kalu nak boleh order ala carte kan.. hm, cam nak order lagi je nie.. haha

Admin said...

order byk2 ye...pos sini juga..hehehehe

Cik Z@i Pen@nG said...

sedap ek...kena makan gak ni

Admin said...

hahaha..makan2...jom kfc

Zyash said...

Wa...jeles..sebab belum mkn lagi..

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."