Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Tuesday, February 15, 2011

Dapatkan Free Samples Dari Pelbagai Produk Di Only Beauty....Percuma Je Tau!!!

Bagi anda yang memang meminati sample free dari pelbagai produk yang terdapat di pasaran, bolehlah join website 'Only Beauty' ni. Aku baru je join bulan ni, lepas request beberapa items yang aku mahu....barulah nama aku tersenarai. Senang je, tak libatkan kos apa2 pun...free katakan.




Bagi mendapatkan sample free yang ditawarkan tiap minggu tu, kenalah register nama anda dulu. Bagi memudahkan penghantaran sample free ke rumah anda. So, bagi yang berminat....sila klik link dibawah ini:




Untuk makluman anda bermacam jenis produk mereka akan beri sample free. Kalau bertuah anda akan dapat semuanya. 


Oh ya.....hari sabtu and ahad, tiada sample free ye. Hanya dibuka masa working day je. Itu kalau tak silap akulah...hehehe. Biasalah aku pun masih baru dengan website ni tapi aku dah dapat sample free tu..nanti aku postkan di entry seterusnye. Selamat mencuba.

3 comments:

nabilah_2908 said...

weee...thnks yupp...

dh join dh....semua item yg di listkn...teruja nk apply... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SALAM MAULIDUR RASUL

Hafzan Sarah said...

brang free macam ni ler buat orang teruja nak join..hu hu :)

Admin said...

sama2...join2 ramai...tk rugi pe pun...hehehe, brg free bah...cuba sample dulu..kalau ok, boleh beli...

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."