Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Friday, February 18, 2011

Buffered Earning Bulan Februari



Sekian lama menanti rezeki buffered earning baru dari Nuffnang, akhirnye dapat juga. Fikir Nuffnang merajuk dengan aku, sebab awal bulan Februari aku kurang nak update blog. Biasalah sibuk dengan Tahun Baru Cina dan majlis merisik. Lagipun line internet di kampung slow sangat. Makinlah menambah kemalasan aku nak update blog.


 


Apa pun...TQ Nuffnang sebab bermurah hati bagi aku buffered earning baru. Walaupun satu je tapi syukurlah apa yang ada...kan? Emmm....aku tengoklah bulan ni macam slow je progress Nuffnang. Buffered earning pun tak banyak macam dulu. Maybe business Nuffnang ada sikit slow dari bulan lepas2. Biasalah tu kan, takkan business selalu baik je. Ada masa naik turunnya juga. Namun, aku harap Nuffnang dapat rezeki banyak lagi. Supaya kita dapat merasa tempisannye.


Walaupun tak mampu meraih beribu income macam Red Mummy kita tu. Tapi apa pun, syukurlah ada sedikit income untuk belanja poket. Lagipun aku fikir hujung bulan ni nak cashout earning dari Nuffnang. Dah cecah RM300 plus gitu. Tak sabar nak tunggu cek ketiga dari Nuffnang...hehehe.

5 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tp sy punya BE still active jer... iklan dia pun siang malam dok nari2 kat blog

puteri ain said...

seronok la ! congrats..:)

mr_mrs mikko said...

untung kan ada be even 1..
utk bln feb ni..
non hado be la pulak..
huhu

Admin said...

the lekat...oklah tu :0
puteri: tq
Mikko: itulah...tk pe dpt satu dr tk de kan...

dayu_myself said...

waaa...bagus la...saye pon bru 1st time dapat..wlupun tak aktif mane..alhamdulillah dapat gak..hehehe..

http://dayu4myself.blogspot.com/2011/02/1st-time-dapat-buffered-earninghahaha.html

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."