Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Sunday, June 6, 2010

Alamak....Teruknye Trafik Blog Aku....Lama Tak Jalan2 Biasalah

Bermula cuti wesak hinggalah cuti gawai then cuti Agong day, agak jarang betul aku online. Bz bercuti dan jalan2 shopping dengan kawan2. Mana ada masa nak online. Terjah blog blogger lain pun tak sempat lagi ni. Update blog pun satu je hari tu. 


Bila dah keadaan macam ni. Trafik blog aku ni menurunlah gayanya. Terpaksalah kerja keras lagi nak naikkan ke tahap yg kira oklah. 



Tengok....turun naik je trafik blog aku ni. Sungguh myedihkan...hehe. Lagipun bulan ni belum nampak buffered earning baru lagi. Bulan lepas tak berapa meriah buffered earning dapat. Tak macam bulan sebelumnya. Agaknya musim kurang iklan melanda sekarang selepas musim durian runtuh hampir ke penghujung. Entahlah.


Oklah...tak mau cakap banyak. Kepenatan masih terasa lagi ni. Apataknya asyik nak jalan2 je. Shopping sakan katakan. Tapi taklah juga beli banyak mana pun. Maybe terlalu banyak offer sampai keliru nak beli apa. Akhirnya just beli benda penting jelah. Taklah mbazir sangat...betulkan???

5 comments:

nursarah said...

malas nak kisahkan trafik n B.E, nak b'blog biasa2 je

Admin said...

yelah....sukahati...sorg2 punya hal...hehehe

.::WaNiE::. said...

orang sibuk kut :D

kakyong said...

sama lah dgn kakyong..
minggu ni bz tak sempat sgt nak blogwalking.... ;)

Admin said...

biasalah musim cuti...ada benda lain nk buat...mmg bz....

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."