Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Tuesday, June 22, 2010

Isnin Hari Buffered Earning, NuffnangKu


Hari isnin biasalah hari Nuffnangku. Tiada apa yang menarik sangat. Saja je nak buat post pasal Nuffnang ni. Yelah nak kongsi kegembiraan kerana dapat buffered earning baru untuk bulan Jun 2010 ni. Ni ha....iklan yang mendapat tempat di hati blog aku ni:




Untuk lihat lebih jelas, clik je. Jangan malu2 ye. Iklan Nestle Coffee Mate Love ni memang menarik. Rugi tak tengok tau. Mana tau terjumpa sesuatu yang berharga...hehehe. Promosi sikit bah. Aku sendiri pun belum jelajah iklan tu. Pernah nampak di blog blogger lain. Cuma belum ada hati nak klik. Maybe selepas ni, mana tau. 


Lagipun sekarang tengah fikir2 mahu buka online shop. Saja nak try jual sesuatu yang diminati kat internet. Blogshop aku pun tengah dalam pembikinan...hehe. Macam buat filem pula bunyinya. Maybe taklah sehebat blogshop lain. Biasalah baru nak berjinak2 dalam dunia online business ni. Hope member2 dapatlah bagi sokongan ya. Bagilah pandangan sikit, apa items yang aku nak jual online. Mana tau aku dapat buat. Namun semuanya masih dalam pertimbangan. Kalau jadi akan aku hebohkan satu dunia blogger...haha3. Oklah...time to blogwalking. Chow dulu.

9 comments:

..she's s0 e!Ra.. said...

Hi!
saye pon baru jer buat nuffnang thingy ni..so far 0 earning haha. kesian kan? :p

Syuzana said...

hai...syu nak tnya skit ble...mcm mana kita nak tau buffered earning ke tak??

syu baru berjinak dengan nuffnang ni :)

RiEz said...

good luck yer...akak ni tgh malas nak cash out...tak banyak pon tapi syukur ade jugak =)

.::WaNiE::. said...

ok bleh belanja makan

hahaha

Cik Sara said...

Saya pun baru serve nuffnang..baru starting..tapi earning dah bertambah week by week walaupun tak banyak..

Admin said...

tk pelah....usaha lg ye...
nk tau mcm mn tu BE...sng je...kalau iklan tu sll je keluar tu lah BE blog anda or check di akaun Nuffnang anda...kat situ sng nk kenal pasti...
nk belanja...jauh betullah wanie..hehehe

Syuzana said...

terima kasih atas info pasal BE...syu nak cek la ni :)

Admin said...

ok...welcome..hehe

Admin said...

ok...welcome..hehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."