Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, June 23, 2010

MayaOnlineShop Di Buka....Silalah Singgah Ya!!



Salam semua...hehehe. Aku nak heboh sikit berita kurang sensasi ni. Aku ada buka blogshop...ni linknya MayaOnlineShop. Aku nak cuba berjinak2 dalam dunia business online ni. Mana tau rezeki ok. Kalau tak ok, tak pelah. Sekurangnya aku cuba...betul tak?


Banyak kekurangan dalam blogshop aku tu. Perlu perbaiki lagi. Kalau ada cadangan, bagilah tau ya. Lagipun banyak items or stock belum lagi sampai. Setakat ni aku jual 2 items je. Aku juga ada buat secara offline. Permintaan oklah juga. Syukur...hehe3.


Bagi yg nak beli....sila2lah. Jangan malu2 dan jangan risau aku tak main scam2 punya. Kalau kita berurusniaga  secara jujur dan ikhlas, rezeki kita dapat pun diberkati...betul tak? Ok...sila2lah singgah ya. Aku belum letak iklan Nuffnang sana lagi. Tgh fikir mau letak ke tak...haha3. Dan satu lagi blog tu dulu blog pasal gossip2 artis. Aku tukar jadi blogshop. So, jangan terkejut jumpa post2 pelik ye!!

3 comments:

Hazirah al-Barakbah said...

wah, bagus2. moga suksess babe :)

Melz said...

moga murah rezeki kat situ ye ;)

Admin said...

mudahanlah...tq ya.....

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."