Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Saturday, June 12, 2010

Jom Shopping Online.....Cari2 Koleksi Baju Korea/Japan

Akhir2 ni aku bz cari2 maklumat di internet pasal shopping online ni. Lebih2 lagi koleksi baju2 stail Korea yang menjadi kegilaan setengah remaja sekarang...saja2 nak tengok. Mana tahu ada yang berkenan. Dah jumpa satu kedai baju yang terletak di Parkcity, Bintulu. Bolehlah jalan2 sana, tengok baju yang menarik. Harganya berpatutan juga.


MY F@SHION's...nilah nama kedai yang baru aku jumpa di facebook pagi tadi. Rupanya kedai ni terletak tak jauh dari Parkcity Mall. Baju2 yang dijual memikat hati juga. Ada masa nak pergi sana tengok. Lagi real dari tengok di facebook photo...hehe.


Antara baju yg memikat hati ialah.....contoh je.

 

Banyak lagi baju2 yg cute2 ni tapi sexy sangat.....tak dapatlah nak pakai..hehehe. Anyway memang memikat hatilah. Selain My Fashion, ada juga laman facebook lain yg juga jual baju cute2 ni. Satu yg aku jumpa tadi ialah Fashionstalove21's. Tengah tengok2 ni. Mana tau plan nak beli hujung bulan nanti. Oklah...jom tengok lagi.

8 comments:

.::WaNiE::. said...

suka tengok baju2 korean ni

comel2 sgt

Admin said...

yup mmg comel....ni pun msh tgk2 baju lain...nak beli...hehehe

kembatolo™ said...

nak pakai baju ceni ke?tak seksi ke?haha

^^AnGGun^^ said...

comey jek baju2 korea ni!!
syuke jugak tapi tak bkesempatan nak beli lagi..hehehe

kat FB ade banyak n murah2..
ade satu fb tue dia jual dengan rege RM30 sahaja:)

Admin said...

pilih baju yg tk seksilah kembatolo....baju yg sesuai. Lagipun bukan pakai mcm tu je, dgn seluar..hehehe....
yelah anggun...nk cari lagi...

Indobazzar said...

hai, kami dari Indobazzar.com ingin mengundang para supplier dalam berbagai bidang usaha untuk bergabung di forum jual beli.

Indobazzar adalah website komunitas toko online dimana supplier dapat mempromosikan produknya ke agen/reseller maupun kepada perorangan sehingga bisnisnya dapat berkembang lebih lagi.

kunjungi http://www.indobazzar.com untuk segera mulai berpromosi dan bertransaksi.

Admin said...

ok..tq

fyqahika said...

hi. disini kami ada jual pakaian ala ala korea. jika berminat, boleh pm. harga berpatutan. tq. FB PAGE - Chomel Shopp

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."