Shopping Online Di Sini :) :)

Shopping Online

Rakan2 MayaKu

Wednesday, June 23, 2010

Foot Detox Patch - Pelekat Kaki PenyahToksin...Aku Dah Cuba, Kesannya.....

Semalam aku baru je terima stock Foot Detox Patch dari pembekal. So, malamnya aku cubalah try. Yelah nak buang toksin yang bermaharajalela dalam tubuh aku ni. Lagipun aku tak pernah pakai benda2 macam ni sebelum ni. Rasa macam orang jakunlah pula...hahaha. Buat malu je.




Yang ni rupa Foot Detox Patch sebelum aku letak kat kaki semalaman. Mula2 letak tu, rasa geli pula aku rasakan. Tak biasalah letak2 benda macam ni kat kaki. Rasa lain pula. Tapi lama2 oklah tu. Biasakan diri ye..hehe2. 




Nilah kesannya selepas semalaman berada di kaki aku. Fuh...hitam betullah. Banyak betul toksin ada dalam tubuh aku ni. Kena singkirkan semua toksin2 ni. Sebab ia tak baik untuk kesihatan. Kalau nak sihat kenalah uruskan diri tu baik2 ye. Malam ni aku nak letak lagi, sampai hitam tu makin berkurangan. Haraplah...hehe3.


So...bagi anda yang ingin mcuba Foot Detox Patch ni. Jangan malu2...silalah layari blogshop aku yg baru je beroperasi malam ni. Simple je. Masih baru katakan. Ok...layan.....MayaOnlineShop.

5 comments:

sarah shafie said...

byk tul toksin..huhu..tk pernah pun buat, mesti lg byk kt bdan ni..

Admin said...

itulah....maya pun baru try ni....

^^AnGGun^^ said...

Berminat la!!lama dah cari..
nak beli nak beli!!! siyes ni..tp camne nk kontek?

HairiAks said...

Banyak toksin... bahaya tu... x da kesan sampingan ke?

Jemput datang blog Prince bace entry baru.. Jangan lupa komen-komen ok..
Prince Hairi- Awas Ketika Makan Apple!!!

Admin said...

beli jgn tak beli...setakat ni tak...sbb detox ni pakai ramuan herba tpilih...hehehe

Related Posts with Thumbnails

Komen Dr Blogger

Grab This Widget

Blog Anniversary!!

Daisypath Anniversary tickers

My Anniversary Day :)

Daisypath Anniversary tickers

Radio Rentak Hidup Maya

Disclaimer

"All images are sourced from the internet and are in the public domain. We claim no credit for any images or videos featured on this site unless otherwise noted. All visual content is copyright to it's respectful owners. If you own rights to any of the images or videos, and do not wish them to appear on this site, please contact us via e-mail and they will be promptly removed. We are not responsible for content on any external website, and a link to such site does not signify endorsement. Information on this site may contain errors or inaccuracies; the site's proprietors do not make warranty as to the correctness or reliability of the site's content."